Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, pe picior de plecare de la Manchester United! Șanse mici să mai joace la United, potrivit englezilor

Alex Masgras

Publicat 10/11/2021 la 11:26 GMT+2

Paul Pogba traversează o perioadă extrem de dificilă în acest moment. După prestații modeste la Manchester United în ultima perioadă, mijlocașul s-a accidentat la primul antrenament al naționalei Franței și a părăsit cantonamentul echipei lui Didier Deschamps.

Paul Pogba of Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba este pe picior de plecare la Manchester United. Mijlocașul de 28 de ani a jucat ultima oară pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer în Premier League în derby-ul pierdut la scor cu Liverpool, 0-5, atunci când a bifat doar 14 minute, acesta fiind eliminat după un fault dur la Naby Keita, acesta mai jucând de atunci în deplasarea de la Bergamo, cu Atalanta, din UEFA Champions League, scor 2-2.
Problemele au continuat însă pentru mijlocașul francez, care a fost convocat la naționala Franței pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, dar s-a accidentat la primul antrenament, cel de luni, ieșind de pe teren șchiopătând, având probleme la coapsă.
Potrivit The Sun, Pogba va putea fi apt din nou în luna ianuarie, dar este posibil ca revenirea sa pe teren să nu aibă loc la Manchester United.

Pogba va intra în ultimele 6 luni de contract la Manchester United în ianuarie

Paul Pogba va intra în ultimele 6 luni de contract la Manchester United, iar din luna ianuarie, acesta este liber să își caute o nouă echipă. Până în acest moment, nu există vreun semn în legătură cu o eventuală prelungire a contractului la United, iar după ultimele evenimente, se pare că despărțirea dintre cele două părți poate avea loc mult mai devreme.
Potrivit The Sun, conducerea lui Manchester United vrea să încheie socotelile cu fotbalistul francez, în mod special din cauza agentului său, controversatul impresar Mino Raiola. Astfel, Manchester United este dispusă să îi lase contractul lui Pogba să expire dacă este necesar.
Paul Pogba a revenit la Manchester United în vara anului 2016, după ce "diavolii roșii" i-au plătit lui Juventus 105 milioane de euro, sumă record pentru un transfer la vremea respectivă. Cu toate acestea, în cele cinci sezoane și jumătate pe Old Trafford, acesta nu și-a atins niciodată adevăratul potențial.
Printre cei care l-au criticat pe Paul Pogba se numără și Paul Scholes, legenda lui Manchester United. Analist tv la BT Sport, acesta a declarat că cea mai mare problemă a francezului este lipsa sa de concentrare:
"Câți ani are? 28? Este un jucător foarte experimentat, dar este genul de jucător care va ajunge la 35 de ani și va face aceleași lucruri. Va face în continuare lucruri prostești în care va ține de minge și va încerca să arate cât de priceput și puternic este. Problema lui cea mai mare este concentrarea", a spus Paul Scholes după partida cu Atalanta, în care Pogba a fost schimbat cu 20 de minute înainte de final.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo