Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Klopp după egalul cu Newcastle: ”Nu merităm să jucăm în Champions League!”

Vlad Dumitrescu

Publicat 24/04/2021 la 17:38 GMT+3

Jurgen Klopp a fost extrem de nervos după ce Liverpool a pierdut noi puncte în lupta pentru un loc de UEFA Champions League.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

”Împotriva ultimelor șase clasate, am obținut doar cinci puncte pe Anfield ceea ce nu este deloc în regulă, cu tot respectul. În mod normal este ok să mai și ratezi, se întâmplă la toate echipe mai mari, dar în situația noastră este prea mult și nu pot accepta asta, ca să fiu sincer”, a declarat Klopp la conferința de presă de după meci.
picture

Final ireal în Liverpool - Newcaslte. "Cormoranii" sunt la pământ

”Newcastle a meritat un punct astăzi. Am avut noroc cu VAR. Nu ne luptăm destul, nici nu am putut profita de cadoul primit de la VAR. Nu cred că e posibil să-ți creezi mai multe ocazii decât noi azi și să nu câștigi. Nu mai avem nimic de pierdut acum. Urmează să jucăm în deplasare la Manchester United, așa că pare puțin probabil să mai obținem un loc de Champions League a adăugat germanul.
”După ce am vazut astăzi, nu merităm să jucăm în Champions League”, consideră Klopp.
Andy Robertson s-a arătat și el extrem de dezamăgit: ”Nu ne învătăm minte, facem aceleași greșeli, echipele vor avea mereu șanse în fața noastră în acest ritm, le crește încrederea”.

Liverpool - Newcastle 1-1

Liverpool a dominat clar prima repriză și a deschis scorul prin - cine altcineva - Mohamed Salah în minutul trei. După ce centrarea lui Mane a fost respinsă la colțul lung de Dummett, mingea a ajuns la egiptean, care s-a întors spectaculos și a finalizat fără să îi ofere vreo șansă lui Dubravka.
Restul partidei s-a derulat în același ritm, cu gazdele în control și oaspeții incapabili să pună în pericol poarta adversă, cu excepția unor acțiuni individuale ale lui Saint-Maximin. Pe final însă, coțofenele s-au trezit și au marcat prin Callum Wilson în minutul 92, doar ca reușita să fie anulată de VAR pentru henț. Englezul a trecut de doi fundași adverși și de Alisson însă mingea s-a lovit de mâna sa după ce a fost respinsă de portarul brazilian.
Cu toate acestea, oaspeții nu au cedat, defensiva lui Liverpool a arătat din nou că este departe de nivelul optim iar Joe Willock a dat lovitura decisivă în minutul 96, oprind-o pe Liverpool să lege pentru prima oară în 2021 două victorii consecutive pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo