”Poate sună ciudat să spun asta, dar ar fi fost corect ca City să câștige, însă în același timp consider că am meritat să câștigăm. Am meritat pentru că am văzut atitudinea jucătorilor. Caracterul, personalitatea, efortul”, a declarat Bielsa după meci.
Bielsa a fost întrebat apoi cât de des exersează jucătorii săi scenarii în care echipa se apără cu toată echipa: ”Nada. Niciodată. Nimic din ce s-a întâmplat astăzi nu a fost influențat de mine. Dar o să țin minte să fac și astfel de antrenamente!”.

Manchester City - Leeds United 1-2. Rezumatul unui meci uriaș pentru echipa lui Bielsa

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35

MANCHESTER CITY - LEEDS UNITED 1-2. MINUNEA LUI MARCELO BIELSA

După mai multe ocazii ratate de Leeds, dar și unele mai mici irosite de City, echipa lui Marcelo Bielsa a deschis în cele din urmă scorul după un contraatac rapid, efectuat ca la carte, la finalul căruia Stuart Dallas a trimis un șut imparabil pentru Ederson în minutul 42 din pasa lui Patrick Bamford.
Numai că ecuația partidei s-a schimbat total chiar înainte de intrarea la cabine. Liam Cooper a vrut să recupereze o minge de la Gabriel Jesus, s-a dus după balon, l-a atins, numai că imediat după, cu un picior mult prea ridicat, l-a ”secerat” și pe vârful brazilian. După reluările VAR, arbitrul s-a hotărât să îi acorde direct cartonașul roșu.
Repriza a doua s-a desfășurat exact așa cum s-ar fi așteptat oricine. Bielsa a scos singurul vârf al lui Leeds (Bamford) iar echipa s-a apărat ca la handbal, în jurul careului. În cele din urmă, zidul defensiv a fost spart de Ferran Torres în minutul 76.
Dominarea totală a lui City a dominat, însă o cursă periculoasă a lui Raphina s-ar fi putut încheia cu un gol al oaspeților în minutul 84, dar Ederson a intervenit decisiv. A fost doar un avertisment pentru că în prelungiri un nou contraatac al lui Leeds s-a încheiat, de această dată, cu gol. Stuart Dallas a reușit dubla și a urcat-o pe Leeds pe locul 9 în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49