Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbul verii! Manchester United e gata să trimită 3 jucători în schimbul căpitanului unei rivale

Ion Alexandru

Actualizat 27/02/2021 la 07:28 GMT+2

Manchester United va face în vara viitoare o prioritate din transferul lui Declan Rice. Mijlocașul englez de 22 de ani este căpitanul lui West Ham și este evaluat de londonezi la 70 de milioane de euro. Solskjaer vrea să includă în pachetul de transfer al lui Rice și 3 fotbaliști care au fost importanți pentru Manchester United în ultimii ani.

Declan Rice este evaluat de West Ham United la 70 de milioane de euro

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este pregătită să facă un sacrificiu finaciar considerabil pentru aducerea lui Declan Rice. Crescut de West Ham, Rice este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști englezi ai momentului.
Ole Gunnar Solskjaer a întocmit o listă de 3 jucători care au însemnat ceva în istoria lui Manchester United și ar putea ajunge la est Ham în cadrul afacerii Rice. Jesse Lingard (28 ani), Nemanja Matic (32 ani) și Phil Jones (29 ani) sunt evaluați, împreună la 42 de milioane. În plus, echipa de pe Old Trafford este dispusă să dea încă 35 de milioane pentru a rezolva transferul de care se interesează și alte mari rivale din Premier League.
picture

Premier League | West Ham - Tottenham 2-1. Victorie uriașă pentru trupa lui Moyes

Luptă între 3 giganți pentru Rice

Chelsea îl vrea, iar această variantă poate cea mai interesantă pentru Declan Rice, mai ales că puștiul englez a fost junior la rivala londoneză a lui West Ham.
Liverpool este o altă variantă sugerată de presa din Anglia. Klopp îl admiră pe Rice, iar progresia sa sin ultimii 2 ani l-a făcut să se gândească la transferul său.
picture

Rezumatul meciului Aston Villa - West Ham 1-3, în etapa a 22-a din Premier League

Manchester United a apărut acum pe turnantă, dar David Moyes speră ca Rice să rămână la West Ham și să ajute echipa pentru a realiza obiective mărețe.
"Nu contează cine e antrenor la Chelsea sau cine vine, răspunsul nostru este același: Banca Angliei nu e de ajuns ca să îl cumpere pe Declan Rice de la noi. Poate e nevoie ca Banca Angliei și Banca Scoției să își dea mâna, astfel încât să ne gândim să îl cedăm", a spus Moyes, citat de The Mirror.
Declan Rice este anunțat titular în meciul care deschide etapa a 26-a din Premier League. Manchester City - West Ham va fi de la ora 14.30 la Eurosport 1.
program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo