Manchester United este pregătită să facă un sacrificiu finaciar considerabil pentru aducerea lui Declan Rice. Crescut de West Ham, Rice este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști englezi ai momentului.
Ole Gunnar Solskjaer a întocmit o listă de 3 jucători care au însemnat ceva în istoria lui Manchester United și ar putea ajunge la est Ham în cadrul afacerii Rice. Jesse Lingard (28 ani), Nemanja Matic (32 ani) și Phil Jones (29 ani) sunt evaluați, împreună la 42 de milioane. În plus, echipa de pe Old Trafford este dispusă să dea încă 35 de milioane pentru a rezolva transferul de care se interesează și alte mari rivale din Premier League.

Premier League | West Ham - Tottenham 2-1. Victorie uriașă pentru trupa lui Moyes

Fotbal
West Ham – Leicester | "Ciocănarii", faţă în faţă cu istoria
11/04/2021 LA 11:09

Luptă între 3 giganți pentru Rice

Chelsea îl vrea, iar această variantă poate cea mai interesantă pentru Declan Rice, mai ales că puștiul englez a fost junior la rivala londoneză a lui West Ham.
Liverpool este o altă variantă sugerată de presa din Anglia. Klopp îl admiră pe Rice, iar progresia sa sin ultimii 2 ani l-a făcut să se gândească la transferul său.

Rezumatul meciului Aston Villa - West Ham 1-3, în etapa a 22-a din Premier League

Manchester United a apărut acum pe turnantă, dar David Moyes speră ca Rice să rămână la West Ham și să ajute echipa pentru a realiza obiective mărețe.
"Nu contează cine e antrenor la Chelsea sau cine vine, răspunsul nostru este același: Banca Angliei nu e de ajuns ca să îl cumpere pe Declan Rice de la noi. Poate e nevoie ca Banca Angliei și Banca Scoției să își dea mâna, astfel încât să ne gândim să îl cedăm", a spus Moyes, citat de The Mirror.
Declan Rice este anunțat titular în meciul care deschide etapa a 26-a din Premier League. Manchester City - West Ham va fi de la ora 14.30 la Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Fotbalistul netransferabil: "Doar dacă Banca Angliei și cea a Scoției își dau mâna, îl vom da!"
26/01/2021 LA 12:25
Fotbal
West Ham i-a găsit super-înlocuitor lui Haller, transferat pe o sumă record la Ajax
08/01/2021 LA 16:00