Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer, mesaj superb pentru Liverpool, după meciul de pe Anfield! Pe cine a remarcat de la United

Cristian Mihală

Actualizat 17/01/2021 la 21:28 GMT+2

Liverpool şi Manchester United au terminat la egalitate, scor 0-0, marele derby al Premier League. Ole Gunnar Solskjaer a analizat partida şi s-a declarat încântat de prestaţia lui Pogba.

Ole Gunnar Solskjær and Alisson Becker

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a ajuns la a 16-a partidă fără înfrângere în deplsare (12 victorii şi 4 egaluri. O singură dată în istoria Premier League, "diavolii" au avut o serie mai bună (17 meciuri fără eşec, în 1999, când Solskjaer era jucător în poate cel mai bun United din istorie).
Partida de pe Anfield a fost mult timp la discreţia gazdelor, dar pe final United şi-a amintit că e cea mai ofensivă echipă din deplasare, în actualul sezon (22 de goluri, 15 dintre ele fiind marcate în repriza secundă). Bruno Fernandes şi Pogba au ratat probabil cele mai mari ocazii din meci, motiv pentru Solskjaer să nu fie atât de mulţumit de rezultat.
"E un rezultat bun doar dacă vom câştiga următorul meci. Am ratat o oportunitate azi, pentru că am avut cel puţin două şanse mari, în care nu am reuşit să finalizăm. Sunt dezamăgit din acest punct de vedere, dar şi un punct e bun pe terenul lui Liverpool. Nu am început bine meciul, nu am fost suficient de concentraţi, dar am crescut pe măsură ce timpul a trecut. Băieţii au fost uniţi, au jucat unul pentru altul. Am progresat, dar ştiu că aceşti băieţi pot să evolueze mai bine decât au făcut-o în această seară", a spus Solskjaer pentru Sky Sports.

Solskjaer, mesaj superb pentru adversari după Liverpool - Manchester United

Tehnicianul norvegian a fost extrem de fair-play şi şi-a felicitat adversara pentru că a reuşit să facă o partidă extrem de solidă defensiv, în contextul în care Klopp a trebuit să improvizeze cu Henderson şi Fabinho, în centrul apărării. Campioana Angliei nu are disponibili trei fundaşi centrali: Van Dijk, Joe Gomez şi Joel Matip.
"Tot respectul pentru Liverpool. Au jucat cu doi mijlocaşi centrali pe postul de fundaşi şi s-au apărat foarte bine. Au arătat că au calitate", a mai spus antrenorul de pe Old Trafford.
Deşi unii specialişti au concluzionat că titlul de cel mai bun jucător al lui United în meciul de azi ar trebui să fie atribuit lui Lindelof sau Wan Bissaka, Solskjaer a vorbit la superlativ despre Paul Pogba. Chiar dacă a avut sarcini preponderent defensive, acesta a dublat perfect, reuşind să îl anihileze aproape complet pe Robertson, principalul responsabil cu centrările, din partea stângă.
"Cred că Paul a fost magnific azi. I-am cerut să joace mai defensiv, pentru a reuşi să îl blocăm cât mai eficient pe Robertson şi a evoluat excelent. Ar fi meritat să înscrie acel gol, ar fi fost încununarea unei prestaţii de excepţie", a concluzionat Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo