Pentru prima oară titular după revenirea după accidentare, Son a fost poate singurul jucător al lui Mourinho care a evoluat aproape de forma sa optimă în înfrângerea cu "diavolii", 1-3.
Un tip extrem de sufletist, fotbalistul asiatic a fost la un pas să izbucnească în plâns la finalul meciului, la flash-interviu. Sud-coreeanul le-a cerut scuze suporterilor și a arătat că pentru el fotbalul înseamnă mult mai mult decât un salariu de milioane de lire.
"E o zi tristă. Nu mă interesează că am marcat, voiam neapărat să câștigăm. Mai ales după ce s-a întâmplat în ultimul meci (n.r. cu Newcastle), când am revenit după accidentare. Am condus și am fost egalați, acum am condus și am pierdut. Nu știu ce să spun. Îmi pare foarte rău, mă simt groaznic, știu că i-am dezamăgit pe suporteri. Am vrut cu tot sufletul să câștigăm, chiar am vrut, îmi pare atât de rău. Știu că pare o nebunie sau anormal să mă vedeți așa, dar sunt cu moralul la pământ", a spus Son, la finalul partidei cu United.
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29

Tottenham - United 1-3 | Șanse minime pentru Spurs să mai prindă Liga

Son a fost atât de trist pentru că a înțeles că eșecul de duminică e sinonim cu ratarea obiectivului: asigurarea unui loc în primele 4 și accesul în Champions League. În prezent, formația lui Mourinho e pe 7, dar poate termina runda pe 8, dacă Everton se impune la Brighton ("caramelele" au oricum două meciuri în minus față de londonezi).
Ca atare, distanța de 6 puncte față de locul 4, ocupat de West Ham pare acum imposibil de surmontat, mai ales că în afara locurilor de Ligă sunt Chelsea și Liverpool, două formații extrem de puternice.
"Știu că mulți spun "să fim pozitivi, vom da tot ce putem pentru obiectiv". Chiar vreau să ne calificăm în Champions League, dar acum sunt 6 puncte distanță. Trebuie să obținem rezultate, să câștigăm și să sperăm că formațiile din fața noastră se vor încurca", a mai spus sud-coreeanul.
Programul lui Tottenham până la finalul sezonului
  • Everton (deplasare)
  • Sheffield United (acasă)
  • Leeds (deplasare)
  • Wolves (acasă)
  • Aston Villa (acasă)
  • Leicester (deplasare)
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sir Alex Ferguson a ales noul antrenor al lui United. Pentru cine insistă scoțianul
22/11/2021 LA 06:55
Premier League
Leicester – Chelsea | Brendan Rodgers reîntâlnește echipa care l-a lansat în cariera de manager
20/11/2021 LA 05:32