Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham continuă căutarea unui manager! Fostul star Jurgen Klinsmann se oferă să preia echipa

Ion Alexandru

Publicat 19/06/2021 la 10:42 GMT+3

Tottenham este într-o situație ciudată. Echipa din nordul Londrei este singura echipă din Premier League fără manager cu 3 săptămâni înaintea debutului de sezon. Varianta Paulo Fonseca a picat, iar aducerea lui Gatusso se complică. Surpriza ar putea veni de la Klinsmann.

Juergen Klinsmann a jucat un an șu jumătate la Tottenham (Reuters)

Credit imagine: Eurosport

Tottenham l-a demis pe Jose Mourinho încă din 19 aprilie, dar Daniel Levy nu a găsit încă omul potrivit pentru postul de manager. Aducerea ca director sportiv a italianului Paratici a fost o indicație pentru trative cu Allegri, dar acesta a preferat să revină la Juventus și de atunci londonezii negociază intens pe piața din Serie A. Fostul antrenor al Romei, Paulo Fonseca a fost foarte aproape de a semna cu Spurs, dar trativele s-au oprit din motive financiare. Mai precis, cele două părți nu s-au pus de acord cine va plăti taxele pentru salariul portughezului.
Gatusso a demisionat de la Fiorentina după 23 de zile și părea un candidat serios la postul de manager la Tottenham. Nici un anunț oficial nu a fost făcut așa că Lineker l-a întrebat pe fostul său adversar Klinsmann dacă ar prelua pe Tottenham.
"Spurs a rămas în inima mea. Am vorbit cu Levy după ce a plecat Mourinho și mi-a zis că trebuie să se liniștească apele și apoi vom discuta. Desigur, sunt interesat!" a spus Jurgen Klinsmann la BBC. Un lucru e calr fanii lui Tottenham ar fi mai mulțumiți cu "Klinsi" decât cu Rino Gatusso!

Jurgen Klinsmann, preferatul fanilor lui Tottenham

Jurgen Klinsmann a jucat un an și jumătate la Tottenahm și a marcat 30 de goluri. Atacantul cu 108 meciuri în naționala Germaniei a lăasat o impresie excelentă la Londra și fanii ar încântați de o revenire. Marele minus este lipsa de activitate din ultimii 5 ani. Klinsmann a plecat de la naționala Statelor Unite în 2016 și de atunci a vut doar o perioadă foarte scurtă, de 10 săptămâni, la Hertha Berlin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo