Informația a fost oferită de The Athletic, care notează că la ultima serie de teste efectuată de jucătorii lui Fulham noi teste pozitive de COVID-19 au fost înregistrate. Ca atare, riscurile erau prea mari ca disputa de pe Turf Moor să se poată desfășura.
De altfel, tehnicianul nou-promovatei, Scott Parker, explica la conferința de presă de ieri că nu se știe clar dacă meciul poate să aibă loc.
Premier League
Cifrele "rușinii" pentru Arsenal. Niciodată în istoria sa nu a mai pățit așa ceva
28/08/2021 LA 14:21
"Din punct de vedere al accidentărilor, suntem ok. Problema e reprezentată de fotbaliştii care au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Au fost destul de multe cazuri, iar în acest moment nu ştiu dacă partida cu Burnley va avea loc sau nu. Noi ne pregătim cât de bine putem şi aşteptăm o decizie oficială", a explicat Scott Parker, antrenorul lui Fulham, în conferinţa de presă de vineri.
Din fericire, lucrurile sunt sub control la City. În total, 5 fotbalişti au avut COVID-19, 3 dintre ei fiind în general titulari: Ederson, Walker şi Gabriel Jesus. Totuşi, la ultimele teste nu s-a înregistrat vreun nou caz, astfel că partida cu Chelsea, de duminică, nu e în pericol, urmând a se disputa conform protocolului iniţial.
Burnley - Fulham e al 4-lea meci amânat din acest sezon de Premier League, după Newcastle - Aston Villa, Everton - Manchester City și Tottenham - Fulham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Premier League
Klopp a dezvăluit care din jucătorii săi iubește cel mai mult clubul: "Toată lumea lui e Liverpool"
21/08/2021 LA 15:02