Informația a fost oferită de The Athletic, care notează că la ultima serie de teste efectuată de jucătorii lui Fulham noi teste pozitive de COVID-19 au fost înregistrate. Ca atare, riscurile erau prea mari ca disputa de pe Turf Moor să se poată desfășura.

Premier League
Fulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru liderul din Premier League
ACUM 2 ORE

De altfel, tehnicianul nou-promovatei, Scott Parker, explica la conferința de presă de ieri că nu se știe clar dacă meciul poate să aibă loc.

"Din punct de vedere al accidentărilor, suntem ok. Problema e reprezentată de fotbaliştii care au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Au fost destul de multe cazuri, iar în acest moment nu ştiu dacă partida cu Burnley va avea loc sau nu. Noi ne pregătim cât de bine putem şi aşteptăm o decizie oficială", a explicat Scott Parker, antrenorul lui Fulham, în conferinţa de presă de vineri.

Din fericire, lucrurile sunt sub control la City. În total, 5 fotbalişti au avut COVID-19, 3 dintre ei fiind în general titulari: Ederson, Walker şi Gabriel Jesus. Totuşi, la ultimele teste nu s-a înregistrat vreun nou caz, astfel că partida cu Chelsea, de duminică, nu e în pericol, urmând a se disputa conform protocolului iniţial.

Burnley - Fulham e al 4-lea meci amânat din acest sezon de Premier League, după Newcastle - Aston Villa, Everton - Manchester City și Tottenham - Fulham.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Tottenham - Fulham 1-1. Șase echipe sunt despărțite de doar 6 puncte, în fruntea Premier League
13/01/2021 LA 21:42
Premier League
Manchester United este noul lider din Premier League! Pogba i-a adus pe diavoli pe primul loc
12/01/2021 LA 21:17