În ultima săptămână s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus în rândul fotbaliştilor din Premier League, de după lockdown. În consecinţă, partidele Everton - Manchester City şi Tottenham - Fulham au fost amânate pentru o dată ulterioară, mai mulţi fotbalişti ai oaspeţilor fiind pozitivi.
În ceea ce priveşte echipa lui Guardiola, lucrurile sunt sub control. În total, 5 fotbalişti au avut COVID-19, 3 dintre ei fiind în general titulari: Ederson, Walker şi Gabriel Jesus. Totuşi, la ultimele teste nu s-a înregistrat vreun nou caz, astfel că partida cu Chelsea, de duminică, nu e în pericol, urmând a se disputa conform protocolului iniţial.

Burnley - Fulham, sub semnul întrebării

Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
În schimb, la Fulham lucrurile sunt mai sensibile. Deşi nu s-a făcut public numărul celor infectaţi, situaţia e în continuare la limită, lucru recunoscut de Scott Parker. Managerul nou-promovatei a explicat azi că există şanse ca partida de la Burnley să fie amânată.
"Din punct de vedere al accidentărilor, suntem ok. Problema e reprezentată de fotbaliştii care au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Au fost destul de multe cazuri, iar în acest moment nu ştiu dacă partida cu Burnley va avea loc sau nu. Noi ne pregătim cât de bine putem şi aşteptăm o decizie oficială", a explicat Scott Parker, antrenorul lui Fulham, în conferinţa de presă de azi.
Burnley - Fulham ar trebui să se dispute duminică, de la ora 14:00, în direct pe Eurosport. E de aşteptat ca până mâine oficialii Premier League să ia o decizie finală în privinţa disputei de pe Turf Moor. Dacă meciul va fi amânat, ar fi al 4-lea cu o astfel de soartă, după ce în toamnă și Newcastle - Villa a fost reprogramat din cauza coronavirus.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49
Premier League
Premier League a anunţat datele de reprogramare a 4 noi meciuri amânate în decembrie
06/01/2022 LA 11:37