Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou meci din Premier League, amânat din cauza COVID-19? Scott Parker: "Nu știm dacă vom juca"

Cristian Mihală

Actualizat 01/01/2021 la 16:36 GMT+2

Un al patrulea meci din Premier League ar putea fi amânat în acest sezon din cauza COVID-19. Partida Burnley - Fulham e sub semnul întrebării, lucru confirmat de tehnicianul londonezilor, Scott Parker.

Scott Parker, manager of Fulham during the Premier League match between Fulham FC and Chelsea FC at Craven Cottage on March 03, 2019 in London, United Kingdom.

Credit imagine: Eurosport

În ultima săptămână s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus în rândul fotbaliştilor din Premier League, de după lockdown. În consecinţă, partidele Everton - Manchester City şi Tottenham - Fulham au fost amânate pentru o dată ulterioară, mai mulţi fotbalişti ai oaspeţilor fiind pozitivi.
În ceea ce priveşte echipa lui Guardiola, lucrurile sunt sub control. În total, 5 fotbalişti au avut COVID-19, 3 dintre ei fiind în general titulari: Ederson, Walker şi Gabriel Jesus. Totuşi, la ultimele teste nu s-a înregistrat vreun nou caz, astfel că partida cu Chelsea, de duminică, nu e în pericol, urmând a se disputa conform protocolului iniţial.

Burnley - Fulham, sub semnul întrebării

În schimb, la Fulham lucrurile sunt mai sensibile. Deşi nu s-a făcut public numărul celor infectaţi, situaţia e în continuare la limită, lucru recunoscut de Scott Parker. Managerul nou-promovatei a explicat azi că există şanse ca partida de la Burnley să fie amânată.
"Din punct de vedere al accidentărilor, suntem ok. Problema e reprezentată de fotbaliştii care au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Au fost destul de multe cazuri, iar în acest moment nu ştiu dacă partida cu Burnley va avea loc sau nu. Noi ne pregătim cât de bine putem şi aşteptăm o decizie oficială", a explicat Scott Parker, antrenorul lui Fulham, în conferinţa de presă de azi.
Burnley - Fulham ar trebui să se dispute duminică, de la ora 14:00, în direct pe Eurosport. E de aşteptat ca până mâine oficialii Premier League să ia o decizie finală în privinţa disputei de pe Turf Moor. Dacă meciul va fi amânat, ar fi al 4-lea cu o astfel de soartă, după ce în toamnă și Newcastle - Villa a fost reprogramat din cauza coronavirus.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo