UPDATE / Manchester United - Liverpool a fost amânat
Protestele fanilor lui Mancehster United continuă în jurul stadionului Old Trafford, astfel că oficialii Premier League, împreună cu reprezentanții celor 2 echipe au decis ca partida să fie amânată.
Premier League urmează să anunțe data la care va avea loc cel mai tare duel din fotbalul britanic.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 14 ORE
UPDATE / Manchester United - Liverpool, întârziat
Cu siguranță, meciul dintre Man United și Liverpool nu va începe la ora 18:30. Reprezentanții celor 2 cluburi s-au întâlnit într-o ședință de urgență la ora 18:00, pentru a discuta situația inedită creată de fanii "diavolilor". Dacă lucrurile se vor calma în următoarele ore, partida va începe mai târziu, dar există și posibilitatea ca aceasta să fie amânată pentru o altă zi.
Cele 2 echipe au fost reținute la hotel de căte forțele de ordine, în timp ce brigada de arbitri, în frunte cu centralul Michael Oliver și-a amânat și ea prezența la stadion.
Fanii lui United au creat un adevărat haos pe Old Trafford, protestând împotriva familiei Glazer. Conform ultimelor informații din presa britanică, aceștia au fost evacuați în mare parte de pe stadion, dar încă sunt în număr mare în afara arenei.
Știrea inițială
Suporterii lui Manchester United au început o campanie de proteste împotriva conducerii propriei echipe. Motivul principal este cauzat de implicarea clubului în proiectul Super Ligii Europene.
Deși United a fost printre primele formații care s-au retras din acel proiect, fanii "diavolilor" au continuat seria de proteste la adresa familiei Glazer, proprietara clubului de pe Old Trafford.

Manchester United-Liverpool ar putea fi amânat, din cauza fanilor "diavolilor"

Acțiunile de protest ale suporterilor au degenerat astăzi, chiar în ziua marelui derby cu Liverpool, din etapa a 34-a din Premier League. O mare masă de suporteri s-a adunat în fața stadionului pentru a-și manifesta nemulțumirea față de politica clubului.
Mulți dintre fani nu s-au mulțumit cu protestele din afara arenei și au forțat barajul forțelor de ordine, intrând pe stadion și creând un adevărat haos. În aceste condiții, meciul cu Liverpool ar putea fi amânat.
Dacă se va juca astăzi, Manchester United-Liverpool va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, îndepând cu ora 18:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 19 ORE