Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

200 de investitori sunt interesați să cumpere Chelsea! Condițiile impuse părților interesate

Andrei Nicolae

Publicat 14/03/2022 la 19:04 GMT+2

Potențialii investitori la Chelsea vor trebui să motiveze de ce vor să cumpere clubul, să vină cu un plan de afaceri, să garanteze locurile de muncă ale oamenilor care lucrează în prezent pe Stamford Bridge și bineînțeles să facă o ofertă cât mai apropiată de 3 miliarde de lire sterline.

NORWICH, ENGLAND - MARCH 10: Kai Havertz celebrates with Mason Mount of Chelsea after scoring their team's third goal during the Premier League match between Norwich City and Chelsea at Carrow Road on March 10, 2022 in Norwich, England. (Photo by Darren W

Credit imagine: Getty Images

Potențialii cumpărători ai clubului Chelsea au termen până vineri să trimită ofertele. Părțile interesate au fost sfătuite să trimită un raport cât mai detaliat. Printre altele, să motiveze și de ce sunt interesate să cumpere clubul de pe Stamford Bridge, care azi este campion en-titre al Europei.
Daily Mail a dezvăluit faptul că aproape 200 de investitori sunt interesați să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich, obligat să se despartă de club după invazia Ucrainei de către Rusia. Oligarhul rus a fost sancționat de către guvernul britanic, fiind considerat un apropiat al liderului Vladimir Putin.

Potențialii cumpărători ai clubului Chelsea vor avea un caiet de sarcini de îndeplinit

Ofertanților li se cere să furnizeze o scrisoare de dovadă a fondurilor, o listă completă de consilieri, un plan de afaceri și un termen de finalizare a tranzacției, toate acestea urmând să ajungă inclusiv pe masa guvernului și oficialilor Premier League.
"Dar, în mod intrigant, potenţialii cumpărători sunt rugaţi, de asemenea, să-şi furnizeze motivaţiile pentru ofertă şi un raport detaliat cu privire la trecutul tuturor investițiilor. Cumpărătorii sunt, de asemenea, informați că o ofertă în numerar cât mai bună va fi crucială. Alte surse din interior spun că se insistă și pe capacitatea oricărui consorțiu sau individ de a păstra locurile de muncă la toate nivelurile din club și de a-și îndeplini obligațiile financiare existente. Acestea vor constitui, de asemenea, un alt factor cheie atunci când se va decide oferta câștigătoare", mai spune sursa citată.
După ce Abramovich a fost deposedat practic de bunurile de pe Stamford Bridge, guvernul a preluat conducerea vânzării Chelsea și va juca un rol principal în a decide viitorul proprietar, după termenul limită de vineri. Atât autoritățile, cât și oficialii Premier League iau în serios problema proprietății. Se doresc cât mai multe informații despre persoanele implicate, dar și intențiile lor pentru viitorul clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo