Adama Traore are șanse mari să plece de la Wolverhampton în următoarea perioadă. Atacantul de 25 de ani se află în atenția celor de la Barcelona și Tottenham, englezii făcând recent o ofertă pentru el.
Potrivit jurnaliștilor publicației spaniole As, șefii lui Spurs au oferit 17 milioane de euro pentru Traore, pe care Antonio Conte și-l dorește cu ardoare în lot. Directorul sportiv al clubului are o misiune clară: de a-i obține semnătura ibericului cât mai curând.
Prima propunere a celor de la Tottenham pentru Traore a fost refuzată de oficialii lui Wolves, dar presa din Spania este sigură că mutarea are șanse importante de a se realiza în cel mai scurt timp, negocierile dintre cele două cluburi fiind aproape de finalizare.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40
Antrenorul lui Adama Traore la Wolverhampton, a spus că echipa sa va face tot posibilul pentru a-l păstra, dorindu-și să-l protejeze pentru că are încredere în el. "Nu știu cât au oferit sau dacă au făcut vreo ofertă. Nu voi vorbi despre bani pentru că nu e treaba mea. Avem un jucător grozav alături de noi, un tip grozav.
Îmi amintesc cât de mult l-a protejat Tottenham pe Harry Kane la începutul sezonului. Și noi ne vom proteja jucătorul pentru că credem foarte mult în el. Restul sunt afaceri. Finalizarea negocierilor depinde de ceea ce este mai bine pentru jucător și pentru club. La el nu văd nicio diferență în comportament, nici modul lui de a lucra... Sunt mulțumit de el, a rămas în continuare același jucător", a declarat Bruno Lage.
Citește și:

Adama Traore, dorit și de Barcelona

Atacantul lui Wolves este dorit și la Barcelona, Xavi considerându-l un posibil înlocuitor pentru Ousmane Dembele, care este ca și plecat de pe Camp Nou, francezul neajungând la un acord cu reprezentanții clubului blaugrana pentru prelungirea contractului.
Potrivit presei din Spania, atacantul de 25 de ani și-ar dori să revină în Spania, la clubul la care s-a format, iar agentul său, Jorge Mendes, a discutat deja cu oficialii de pe Camp Nou.
Traore, cotat de site-ul transfermarkt.com la 28 de milioane de euro, mai are contract cu Wolves până în vara anului 2023, iar pe urmele sale se află și Tottenham, urmând a-și alege o destinație la finalul acestui sezon. Barcelona ar fi favorită în preferințele fotbalistului, pe care Xavi îl cunoaște bine, știind că ar putea aduce un plus echipei.
Englezii ar vrea în schimbul lui Traore circa 20 de milioane de euro, însă suma este negociabilă, iar posibilul transfer definitiv al lui Trincao în Premier League ar putea conta enorm. Portughezul a fost împrumutat de catalani în Anglia până la finalul acestui sezon, integrându-se foarte bine în echipa lui Bruno Lage.
În contractul lui Trincao există o opțiune de cumpărare definitivă de aproximativ 30 de milioane de euro, iar activarea acesteia ar putea ajuta la realizarea transferului lui Traore.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00