Articol scris de Viviana Moraru
Adama Traore este ținta celor de la Barcelona, Xavi văzându-l ca o opțiune pentru a-și întări atacul ce a avut de suferit în actualul sezon. Este cu atât mai potrivit deoarece suma de transfer nu este una imensă, clubul având în continuare probleme financiare serioase. Clubul catalan caută un înlocuitor pentru Dembele, în cazul în care francezul nu-și va prelungi contractul, iar englezii ar fi dispuși să renunțe la Traore, spaniolul intrând în al patrulea an pe Molineaux.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 5 ORE
Wolverhampton l-ar putea vinde pe Traore în schimbul sumei de 22 de mil. Euro, conform Daily Mail, iar pe lângă Barca, o altă echipă interesată de serviciile atacantului este Tottenham. Totuși, vârful spaniol pare aproape de o revenire la Barca, după ce între 2013 și 2015 a evoluat pentru echipa secundă a catalanilor.

Agentul lui Traore a purtat discuții cu oficialii Barcelonei

Adama Traore menține în continuare o relație bună cu oficialii grupării catalane. Agentul său, Jorge Mendes a avut deja câteva tratative în vederea unui transfer, jucătorul dorind să revină pe Camp Nou. Acest lucru depinde însă de alegerea lui Dembele, Barcelona i-a făcut deja francezului o ofertă de prelungire a contractului pe care însă ezită să o semneze.
Relațiile dintre Barca și Wolves sunt unele bune, agentul Jorge Mendes având un rol important în toate transferurile realizate. Semedo a fost un transfer efectuat între cele două părți, iar în vară Trincao a fost împrumutat de Wolves de pe Camp Nou, jucătorul integrându-se rapid în primul 11 al englezilor.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 18 ORE
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 20 ORE