Salariile jucătorilor la Manchester United au crescut cu aproape 25% după revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, după cum susține The Mirror.
Jucătorul portughez a revenit la echipă după 12 ani, iar salariul lui de 550.000 de lire sterline pe săptămână plus semnările lui Raphael Varane, Jadon Sancho și Tom Heaton au provocat creșterea substanțială a masei salariale.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Revenirea lui Cristiano Ronaldo a contribuit la un plus de 23,1% față de trimestrul anterior

Revenirea lui Cristiano Ronaldo și plus celelalte trei semnături obținute în vară au condus la un plus de aproape 1,3 milioane de lire sterline pe săptămână la masa salarială a clubului, potrivit celor mai recente rezultate financiare.
Salariile pentru 3 luni care au precedat 30 septembrie au crescut la 88,5 milioane de lire sterline. Plusul a fost de 16,6 milioane de lire sterline, adică o creștere de 23,1% față de trimestrul anterior.
Ronaldo a reprezentat cea mai mare parte a acestei creșteri, având în vedere salariul record oferit de club. El a devenit, de asemenea, jucătorul celmai bine plătit din istoria Premier League, după ce a semnat la finalul lunii august.
Vicepreședintele executiv Ed Woodward a declarat că obținerea de rezultate în teren rămâne prioritatea clubului, iar Ole Gunnar Solskjaer, aflat sub o mare presiune, este concentrat pe acest obiectiv.
"Deși aceste rezultate financiare demonstrează rezistența noastră în timpul pandemiei, prioritatea noastră principală este succesul pe teren. Managerul, jucătorii și toți cei de la club sunt hotărâți să atingă acest obiectiv", a spus Woodward.

Veniturile totale ale clubului veniturile totale au crescut cu 16,1%

Această creștere a fost compensată prin aducerea a 17,4 milioane de lire sterline în club, prin vânzările de jucători, în principal prin mutarea lui Dan James la Leeds. Clubul a obținut o sumă de bani și din transferul lui Romelu Lukaku de la Inter Milano la Chelsea.
În general, veniturile totale au crescut cu 16,1%, până la 126,5 milioane de lire sterline, explicată în mare parte prin vânzarea biletelor. În Anglia s-a jucat din nou cu arenele pline după ridicarea restricțiilor legate de coronavirus.
Veniturile din ziua unui meci au fost de 18,8 milioane de lire sterline, comparativ cu doar 1,7 milioane de lire sterline anul precedent, când s-au disputat cu ușile închise.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47