Solskjaer are 3 meciuri consecutive fără victorie în Premier League, dar șefii lui Manchester United sunt mulțumiți! După o vară în care a primit întăriri substanțiale, Solskjaer are mari probleme în menținerea unui nivel ridicat de joc. Accidentarile lui Maguire și Varane au destabilizat echipa, iar rezultatele sunt în antiteză cu investițiile.
Cristiano Ronaldo a salvat onoarea lui Manchester United, din nou, în Champions League cu golurile din finalul meciului cu Atalanta. Chiar și așa, impresia generală este că Manchester United are un lot mai bun decât este managerul ei. Solskjaer nu a câștigat niciunul din cele 18 trofee puse în joc de la instalare și presiunea asupra sa este uriașă.

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
Într-o discuție scurtă, patronii lui Manchester United l-au asigurat pe agentul lui Solskjaer că totul este ok și norvegianul nu are de ce să se teamă. Clubul de pe Old Trafford insistă ca Solskjaer să continue poe termen lung proiectul început acum aproape 3 ani.

Conte și Zidane trebuie să mai aștepte

Manchester United nu joacă la nivelul investițiilor și fanii deja visează la un manager mai experimentat. Italianul Conte a demonstrat în Premier League li Serie A că știe să cucerească trofee, în timp ce Zidane a umplut muzeul de la Bernabeu ca nimeni altul în epoca modernă a lui Real Madrid. Ambii sunt liberi de contract, iar un eventual telefon de la Manchester ar fi cu siguarnță de interes, având în vedere anvergura clubului și a campionatului englez.
Solskjaer se gândește acum la derby-ul cu Liverpool, unde are mai multe probleme de rezolvat. O eventuală absență a lui Bruno Fernandes, care a părăsit accidentat meciul cu Atalanta din Champions League, ar fi o lovitură serioasă. Pe acea poziție poate evolua și Paul Pogba, dar este greu de crezut că poate ajunge la nivelul arătat de portughez.

Marele derby Manchester United - Liverpool, disecat la Premier League Show. Cine se impune?

O înfrângere în fața lui Klopp pe Old Trafford ar însemnă o îndepărtare la 8 puncte primul loc, singurul obiectiv pentru Manchester United în acest sezon.
Manchester United - Liverpool va fi de la ora 18.30, în direct și în exclusivitate pentru România pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48