Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo s-a dezlănțuit înainte de United - Liverpool: "O să le închid gura!"

Cristian Mihală

Publicat 23/10/2021 la 15:56 GMT+3

Ronaldo a fost extrem de acid la adresa criticilor. De la revenirea în Premier League, mulți au vorbit urât despre randamentul și atitudinea portughezului.

Cristiano Ronaldo celebrates

Credit imagine: Getty Images

După 12 ani, CR7 s-a întors pe Old Trafford, iar așteptările fanilor sunt foarte mari. Portughezul a devenit în același timp și o țintă, mulți oameni de fotbal din Regat și chiar foști mari fotbaliști discutând despre utilitatea transferului și despre modul în care, la aproape 37 de ani, lusitanul mai poate să fie un lider care să aducă titlul pe Teatrul Viselor.
S-a vorbit mult despre faptul că jocul lui United s-a schimbat în rău, toți dorind să îl pună în poziții favorabile pe CR7, dar și despre faptul că portughezul nu face faza defensivă. Astel s-ar explica parțial și problemele mari din apărare: într-o singură partidă - cea cu Wolves - United a reușit să țină poarta intactă în acest sezon. Într-un interviu pentru Sky Sports, Ronaldo le-a răspuns destul de dur contestatarilor.
"Știu când echipa are nevoie de ajutorul meu în apărare. Dar rolul meu la club este în primul rând legat de atac, pentru asta am fost adus, să ajut echipa să câștige și să marchez goluri. Dar evident că aspectul defensiv face parte din fișa postului și chiar muncesc mult în această direcție. Oamenii care nu vor să vadă asta nu mă plac. Dar nu îmi fac prea multe griji în legătură cu ce se spune: sincer să fiu, am 36 de ani și am câștigat totul, de ce să-mi fac griji că unii spun lucruri urâte despre mine? Eu noaptea merg la culcare cu conștiința curată. Îi las să continue cu ce au de spus, pentru că încă o dată le voi închide gura cu ce fac pe teren. O să vedeți că United va câștiga trofee", a spus Ronaldo într-un interviu pentru Sky Sports.
Critica face parte întotdeauna fotbal, dar am învățat să nu-mi pese. Și văd că este un lucru bun pentru mine să am atitudinea asta, să fiu sincer. Dacă vorbesc atât despre mine, este pentru că îmi cunosc potențialul și știu de ce sunt în stare. Îți voi da un exemplu: ești într-o școală și ești cel mai bun elev. Dacă îl întrebi pe cel mai slab elev dacă îi place de tine, ce va spune? Nu, normal | Cristiano Ronaldo
CITEȘTE ȘI:

Ronaldo, despre nervii avuți pe teren

Înainte de pauza internațională, United a remizat, 1-1 cu Everton, iar Ronaldo a fost surprins în mai multe rânduri gesticulând violent și certându-și colegi. Per total, vârful portughez a fost extrem de nervos la acea partidă, iar CR7 a explicat de ce.
"Nu-mi place să pierd. Remiză? Nu există pentru mine. Să faci egal pe Old Trafford împotriva lui Everton - care are tot respectul meu, este ca o înfrângere. Poate că greșesc, dar așa mă motivez, așa am făcut-o mereu și astfel am câștigat tot ce am câștigat în cariera mea", a mai spus Ronaldo.
Întrebat dacă nu ar fi mai bine uneori să se cenzureze, știind clar faptul că fiecare gest pe care îl face e analizat și interpretat, atacantul lusitan a explicat că nu va face niciodată altceva decât ceea ce simte.
"Reacțiile mele sunt naturale, exprim pe teren ceea ce simt în acel moment, nu mă ascund. Toată lumea mă cunoaște. Am fost întotdeauna ăsta și nu o să mă schimb acum, la vârsta asta. Voi da mereu 100% pentru acest club și reactiile mele fac parte din ceea ce sunt și nu vreau să supăr pe nimeni. Știu că mulți mă judecă, dar aș vrea să fiu judecat pentru ce fac pe teren, pentru trofeele câștigate", a concluzionat CR7.
Duelul de duminică, dintre United și Liverpool, va fi și unul între Ronaldo și Salah, doi dintre primii 5 atacanți din lume în ultimii aproape 5 ani. Doar Messi (168 de goluri) și Lewandowski (200) au marcat mai multe goluri decât cei doi rivali de mâine, pentru echipele de club, din 2017 până acum.
picture

Ronaldo vs Salah, în United - Liverpool. Egipteanul pare cel mai în formă jucător din Premier League

LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo