"Diavolii" se pregătesc de derbyul Angliei, cu Liverpool, iar părerile privind șansele în fața echipei lui Klopp sunt împărțite. Unii spun că remontada cu Atalanta îi ajută mult pe fotbaliștii lui Solskjaer din punct de vedere moral, alții sunt de părere că, dacă se vor repeta greșelile din partida cu formația lui Gasperini, gazdele de duminică vor pierde la scor.
Cert e că ecourile victoriei cu Atalanta nu s-au stins încă, iar rolul avut de Ronaldo la United e unul impresionant, atât pe teren, cât și în afara lui. Deși a venit de doar două luni la echipă, portughezul e deja liderul vestiarului și și-a asumat rolul pe care trebuia să îl aibă Solskjaer, la pauza partidei cu italienii, de la mijlocul acestei săptămâni.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 2 ORE
JOSE MOURINHO DĂ AFARĂ O JUMĂTATE DE ECHIPĂ DUPĂ ÎNFRÂNGEREA INCREDIBILĂ DIN NORVEGIA

Ronaldo, discurs incredibil la pauza partidei United - Atalanta

Astfel, la pauza disputei cu Atalanta, CR7 și-a certat colegii pentru prestația dezamăgitoare din prima parte, pentru ca apoi să îi motiveze și să le transmită că victoria încă poate fi obținută. Încărcați de discursul lui Ronaldo, United a revenit de la 0-2, golul victoriei purtând chiar semnătura vârfului lusitan (în minutul 81).
"Cristiano s-a adresat întregii echipe la pauză și i-a întrebat dacă nu sunt rușinați de deznodământul priumei reprize. Le-a zis că joacă la United și că o astfel de prestație e inacceptabilă. A strâns rândurile apoi, le-a spus coechipierilor că partida încă poate fi câștigată și că, dacă nu dau totul în a doua repriză pentru a o face, calificarea în optimile Champions League e în mare pericol", a dezvăluit o sursă apropiată lui Manchester United, potrivit Daily Mail.
În tot acest timp, tehnicianul Solskjaer nu a intervenit. După ce Ronaldo și-a terminat discursul, inspirat parcă de acesta, Ole a avut ultimul cuvânt, notează sursa citată. Norvegianul le-a transmis jucătorilor că nimic nu e încă pierdut. Un gol marcat repede ar putea însemna începutul unui reviriment, important fiind ca fotbaliștii să creadă până la final în șansa pe care o au.
United se pregătește acum de marele derby al Angliei, cu Liverpool, partidă care poate fi urmărită duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, "un exemplu negativ pentru toți copiii"! De ce a fost criticat portughezul
IERI LA 06:59