Jose Mourinho a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din carieră joi seară, în meciul din a treia etapă a grupelor Conference League. AS Roma a pierdut cu un incredibil 6-1 pe terenul campioanei Norvegiei, Bodo/Glimt.
La pauză a fost doar 2-1 pentru gazde, dar ce a urmat în repriza a doua întrece orice imaginație. Norvegienii au mai marcat de 4 ori între minutele 52 și 80, obținând o victorie la care nici cei mai înfocați fani nu se așteptau.
Totuși, trebuie menționat că Mourinho a trimis în teren jucători care evoluează mai puțin de obicei, principalii oameni ai echipei fiind menajați pentru duelul cu Napoli din week-end.
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29
După înfrângerea dură din Europa, presa din Italia a scris că AS Roma urmează să se despartă de mai mulți jucători în următoarea perioadă de mercato.

Schimbări masive la AS Roma

Jurnaliștii de la Calcio Mercato anunță că Jose Mourinho le-a comunicat șefilor săi că vrea să renunțe la mai mulți fotbaliști, cerând întăriri.
Unul dintre cei la care portughezul ar renunța oricând este Bryan Reynolds, americanul adus în vară pentru 6,75 de milioane de euro, pentru care nu există însă interes din partea altor formații. De asemenea, dintre fundașii Romei, și Smalling, și Kumbulla sunt vizați pentru a pleca de la echipă, primul pentru că are frecvent probleme cu accidentările, iar cel de-al doilea pentru că nu se ridică la nivelul dorit de antrenor. Nu în ultimul rând, Calafiori ar putea fi protagonistul unui împrumut în cazul în care Spinazzola va reveni într-o formă bună după accidentarea care îl ține acum în afara terenului.
În ceea ce-i privește pe mijlocași, Mourinho consideră că acesta este departamentul care îi pune cele mai multe probleme. Antrenorul nu este mulțumit de prestațiile lui Diawara și Villar, care au avut mai multe oferte în vară pe care le-au refuzat. În cazul în care nu are alte variante, Mourinho i-ar putea folosi în linia de mijloc pe Veretout și Cristante, tehnicianul dorindu-și să scape din lot de tânărul Bove.
Referitor la jucătorii de atac, portughezul ar vrea să scape de Mayoral, care este împrumutat de Real Madrid la Roma până la finalul acestui sezon, cu opțiune de cumpărare. Fotbalistul a fost aproape de Fiorentina și Crystal Palace în vară, dar mutarea nu s-a concretizat atunci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Sir Alex Ferguson a ales noul antrenor al lui United. Pentru cine insistă scoțianul
22/11/2021 LA 06:55
Premier League
Leicester – Chelsea | Brendan Rodgers reîntâlnește echipa care l-a lansat în cariera de manager
20/11/2021 LA 05:32