Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Amânări de meciuri pe bandă rulantă în Premier League! Ce meciuri NU se vor juca în weekend

Irina Aldea

Publicat 16/12/2021 la 21:07 GMT+2

Numărul cazurilor pozitive de Covid-19 la cluburile din Premier League crește de la o zi la alta, iar mai multe partide au fost amânate în ultimele zile.

Premier League COVID-19

Credit imagine: Getty Images

Situația pandemiei se înrăutățește pe zi ce trece în Premier League. Tot mai multe partide sunt amânate. Situația continuă să fie una delicată la mai multe cluburi, iar șefii celui mai spectaculos campionat de fotbal al lumii sunt nevoiți să anuleze meci după meci. Ultima confruntare care are această soartă este West Ham – Norwich.
Nici Manchester United – Brighton, Watford – Crystal Palace, Southampton – Brentford și Everton Leicester nu se vor juca. Celelalte meciuri programate în weekend încă apar în program, însă o decizie privind amânarea întregii etape este posibilă, în funcție de ce hotărâre iau oficialii Premier League.

Meci după meci amânat în Premier League! Explozie de cazuri de COVID-19 în Anglia

Deși mai multe nume importante din fotbalul britanic au cerut ca întreaga etapă din week-end să fie amânată, șefii Premier League au refuzat să dea curs acestei propuneri, anunțând că partidele care se pot juca în siguranță vor avea loc.
"Deși recunoaștem că un număr de cluburi se confruntă cu focare de COVID-19, intenția Premier League este să își continue programul actual de meciuri acolo unde acest lucru este posibil în siguranță. Sănătatea și bunăstarea tuturor celor implicați rămân prioritatea noastră.
Consiliul de administrație evaluează cererile de amânare a meciurilor de la caz la caz, pe baza regulilor existente și îndrumărilor emise tuturor cluburilor. În lumina creșterii recente a cazurilor de COVID-19 în toată țara, Premier League a reintrodus măsuri de urgență. Acestea includ protocoale precum testarea frecventă, purtarea măștilor de protecíe, respectarea distanței sociale și limitarea timpului de tratament", a fost comunicatul emis de Premier League.
Regulile Ligii prevăd că, dacă o echipă nu poate alinia 14 jucători, atunci un joc poate fi amânat, deși sunt luați în considerare și alți factori, precum impactul asupra pregătirii și dacă a existat sau nu un "focar incontrolabil".
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo