Paul Pogba se luptă de câțiva ani să redevină jucătorul care era la Juventus și care i-a determinat pe cei de la Manchester United să plătească peste 100 de milioane de € în schimbul său în 2016. Pe Old Trafford, francezul nu a reușit decât pe alocuri să joace la valoarea sa reală, fiind afectat și de câteva accidentări care l-au scos din circuit perioade importante.
Contractul lui Pogba cu United expiră la finalul acestui sezon și chiar dacă oficialii clubului i-au propus prelungirea, francezul ezită să-și pună semnătura pe un nou contract. Cel mai probabil, mijlocașul vrea o altă provocare în carieră, iar faptul că va deveni liber peste câteva luni îl transformă într-unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume.
O revenire la Juventus părea la un moment dat cel mai posibil scenariu, Pogba fiind convins că la gruparea torineză își va regăsi forma de odinioară. Totuși, Juve nu poate concura la capitolul financiar cu celelalte mari forțe ale Europei, iar Pogba ar putea fi deturnat de PSG.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Citește și:

Pogba ar accepta să joace la PSG, susține Nicolas Anelka

Parizienii sunt în căutarea unui mijlocaș box-to-box cum este Pogba și au posibilitatea să-i statisfacă pretențiile financiare jucătorului. Se pare că Pogba este încântat de a evolua la gruparea de pe Parc de Princes. Cel puțin asta susține Nicolas Anelka, care într-un interviu acordat presei franceze a dezvăluit că a discutat cu Pogba despre viitorul său, iar acesta nu s-ar opune unei mutări la PSG din vară.
"Dacă Pogba vrea să vină la Paris? Am vorbit despre asta acum șase luni cu el și nu s-ar opune să meargă la PSG. Dacă va ajunge acolo, vom uita de toate accidentările sale și vom vedea că este un mare jucător", a spus Anelka pentru RMC Sport.
Anelka este convins că Pogba nu a găsit climatul potrivit la Manchester United, iar accidentările siferite în ultimii ani s-au datorat și faptului că nu s-a simțit confortabil în echipa "diavolilor": "Din păcate, Manchester United nu era o echipă grozavă când el ajuns acolo. Era o echipă care trebuia refăcută, care era în căutarea unui proiect și a unui antrenor. A fost foarte greu când s-a întors după accidentare. A fost puternic criticat. Nu este cea mai bună echipă în care își poate arăta talentul. Cred că PSG ar fi un club foarte indicat pentru el. Unii spun că nu va fi bine pentru PSG pentru că se accidentează constant. Dar cred că accidentările lui se datorează disconfortului psihologic cu care s-a confruntat la United".
https://i.eurosport.com/2022/02/25/3327203.jpg
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55