Gareth Bale, fotbalistul galez al lui Real Madrid, ar putea reveni la Tottenham Hotspur, unde este dorit de noul antrenor al echipei, Antonio Conte, scrie site-ul WalesOnline.
În sezonul 2020-2021, Gareth Bale a fost împrumutat de Real la Tottenham, formaţia unde a cunoscut consacrarea. Atacantul a avut evoluţii destul de bune în stagiunea trecută, reuşind 16 goluri în 34 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea londoneză.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Antonio Conte a mai lucrat cu Eden Hazard, iar belgianul nu ar munci prea mult

În ciuda speculaţiilor din vară despre viitorul său, fotbalistul de 32 de ani a revenit pe Santiago Bernabeu, unde are un început de sezon dificil din cauza accidentărilor.
https://i.eurosport.com/2021/08/22/3205609.jpg
În ciuda acestor probleme, Antonio Conte se regândeşte să-l readucă pe Bale în Anglia, potrivit presei spaniole. Conte îl preferă pe Bale altui fotbalist de la Real, belgianul Eden Hazard, fostul conducător de joc al lui Chelsea.
Preşedintele lui Spurs, Daniel Levy, a vrut să-l aducă pe Eden Hazard, însă Conte s-a opus, spunând că îl cunoaşte pe belgian din perioada când a antrenat-o pe Chelsea, iar acesta este un jucător care lasă de dorit la capitolul intensitate şi nu munceşte prea mult.
Bale ar urma să joace vineri meciul numărul 100 pentru Ţara Galilor, în duelul cu Belarus din preliminariile Cupei Mondiale 2022.
Galezul nu a jucat decât în 3 partide pentru Real Madrid în acest sezon și a înscris un gol. Tot 3 jocuri a adunat până acum și pentru naționala țării sale. Los Blancos nu s-ar opune cu siguranță unei plecări a lui Bale, chiar și sub formă de împrumut.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47