Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte îl vrea pe Gareth Bale la Tottenham, pe care îl preferă în dauna lui Eden Hazard

Andrei Nicolae

Actualizat 11/11/2021 la 16:00 GMT+2

Antonio Conte își pregătește strategia pentru mercato din ianuarie, iar Gareth Bale (Real Madrid) este una dintre prioritățile noului manager de la Tottenham.

Antonio Conte | Everton v Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Gareth Bale, fotbalistul galez al lui Real Madrid, ar putea reveni la Tottenham Hotspur, unde este dorit de noul antrenor al echipei, Antonio Conte, scrie site-ul WalesOnline.
În sezonul 2020-2021, Gareth Bale a fost împrumutat de Real la Tottenham, formaţia unde a cunoscut consacrarea. Atacantul a avut evoluţii destul de bune în stagiunea trecută, reuşind 16 goluri în 34 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea londoneză.

Antonio Conte a mai lucrat cu Eden Hazard, iar belgianul nu ar munci prea mult

În ciuda speculaţiilor din vară despre viitorul său, fotbalistul de 32 de ani a revenit pe Santiago Bernabeu, unde are un început de sezon dificil din cauza accidentărilor.
Gareth Bale of Real Madrid looks on during the La Liga Santader match between Levante UD and Real Madrid CF at Ciutat de Valencia Stadium on August 22, 2021 in Valencia,
În ciuda acestor probleme, Antonio Conte se regândeşte să-l readucă pe Bale în Anglia, potrivit presei spaniole. Conte îl preferă pe Bale altui fotbalist de la Real, belgianul Eden Hazard, fostul conducător de joc al lui Chelsea.
Preşedintele lui Spurs, Daniel Levy, a vrut să-l aducă pe Eden Hazard, însă Conte s-a opus, spunând că îl cunoaşte pe belgian din perioada când a antrenat-o pe Chelsea, iar acesta este un jucător care lasă de dorit la capitolul intensitate şi nu munceşte prea mult.
Bale ar urma să joace vineri meciul numărul 100 pentru Ţara Galilor, în duelul cu Belarus din preliminariile Cupei Mondiale 2022.
Galezul nu a jucat decât în 3 partide pentru Real Madrid în acest sezon și a înscris un gol. Tot 3 jocuri a adunat până acum și pentru naționala țării sale. Los Blancos nu s-ar opune cu siguranță unei plecări a lui Bale, chiar și sub formă de împrumut.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo