Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Rudiger pleacă de la Chelsea! Ce echipă de top a ales fundașul german

Alex Masgras

Publicat 19/03/2022 la 12:01 GMT+2

Gazzetta dello Sport a anunțat că Antonio Rudiger, fundașul central al celor de la Chelsea, s-a înțeles cu Juventus. Presa din Italia scrie că germanul va semna un contract valabil pe patru sezoane cu "Bătrâna Doamnă".

Antonio Rudiger (Chelsea)

Credit imagine: Getty Images

Antonio Rudiger și-a ales noua destinație. Potrivit Gazetta dello Sport, fundașul german s-a înțeles deja cu Juventus, urmând să semneze un contract valabil pe patru sezoane, salariul său urmând să fie de 6,5 milioane de euro pe an.
Fundașul central al lui Chelsea va părăsi echipa londoneză în această vară, după cinci sezoane petrecute pe Stamford Bridge. El va ajunge gratis în Italia, după ce contractul cu Chelsea expiră la finalul acestui sezon.
Rudiger a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Chelsea din ultimii ani, iar Thomas Tuchel și-ar fi dorit ca fundașul german să continue pe Stamford Bridge. În acest moment, Chelsea nu mai poate vinde sau cumpăra jucători, dar nici nu mai poate prelungi contracte, în urma sancțiunilor guvernului britanic care îl vizează pe patronul echipei, Roman Abramovich.
Citește și:

Rudiger refuzase ultima ofertă de prelungire a lui Chelsea

La începutul lunii februarie, înainte de sancționarea lui Roman Abramovich, care o afectează în mod direct pe Chelsea, Antonio Rudiger a refuzat o ofertă de prelungire a contractului din partea clubului londonez.
Actualul salariu al lui Rudiger este de 100,000 de lire sterline pe săptămână, iar oferta lui Chelsea se apropia de 200,000 de lire sterline pe săptămână. La vremea respectivă, presa din Anglia scria despre faptul că Rudiger ar fi fost dispus să negocieze în continuare cu echipa de pe Stamford Bridge, dar interdicția șui Chelsea de a prelungi contracte l-au făcut pe german să se reorienteze.
Pentru Chelsea, despărțirea de Rudiger reprezintă o nouă lovitură, după ce și Andreas Christensen s-a înțeles deja cu Barcelona. La fel ca în cazul lui Rudiger, contractul lui Christensen expiră la finalul acestui sezon. În aceeași situație se află și Cesar Azpilicueta, care are șanse foarte mici să continue pe Stamford Bridge din vară.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo