Antonio Rudiger și-a ales noua destinație. Potrivit Gazetta dello Sport, fundașul german s-a înțeles deja cu Juventus, urmând să semneze un contract valabil pe patru sezoane, salariul său urmând să fie de 6,5 milioane de euro pe an.
Fundașul central al lui Chelsea va părăsi echipa londoneză în această vară, după cinci sezoane petrecute pe Stamford Bridge. El va ajunge gratis în Italia, după ce contractul cu Chelsea expiră la finalul acestui sezon.
Rudiger a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Chelsea din ultimii ani, iar Thomas Tuchel și-ar fi dorit ca fundașul german să continue pe Stamford Bridge. În acest moment, Chelsea nu mai poate vinde sau cumpăra jucători, dar nici nu mai poate prelungi contracte, în urma sancțiunilor guvernului britanic care îl vizează pe patronul echipei, Roman Abramovich.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 8 ORE
Citește și:

Rudiger refuzase ultima ofertă de prelungire a lui Chelsea

La începutul lunii februarie, înainte de sancționarea lui Roman Abramovich, care o afectează în mod direct pe Chelsea, Antonio Rudiger a refuzat o ofertă de prelungire a contractului din partea clubului londonez.
Actualul salariu al lui Rudiger este de 100,000 de lire sterline pe săptămână, iar oferta lui Chelsea se apropia de 200,000 de lire sterline pe săptămână. La vremea respectivă, presa din Anglia scria despre faptul că Rudiger ar fi fost dispus să negocieze în continuare cu echipa de pe Stamford Bridge, dar interdicția șui Chelsea de a prelungi contracte l-au făcut pe german să se reorienteze.
Pentru Chelsea, despărțirea de Rudiger reprezintă o nouă lovitură, după ce și Andreas Christensen s-a înțeles deja cu Barcelona. La fel ca în cazul lui Rudiger, contractul lui Christensen expiră la finalul acestui sezon. În aceeași situație se află și Cesar Azpilicueta, care are șanse foarte mici să continue pe Stamford Bridge din vară.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340283.jpg
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 21 ORE
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM O ZI