Steven Gerrard a revenit astăzi în Premier League, de data aceasta în postura de antrenor. După ce Aston Villa l-a demis pe Dean Smith, după cinci înfrângeri consecutive, oficialii echipei din Birmingham i-au propus fostului mare fotbalist al lui Liverpool să preia echipa care se află în acest moment pe un neașteptat loc 16 în Premier League.
"Aston Villa este un club cu o istorie bogată și cu tradiție în fotbalul englez și sunt extrem de încântat să devin noul antrenor al echipei.
În conversațiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului a fost evident cât de ambițioase sunt planurile de viitor are lui Aston Villa și sunt nerăbdător să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele", au fost primele cuvinte ale lui Steven Gerrard de la numirea sa ca antrenor principal la Aston Villa, potrivit site-ului clubului.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Steven Gerrard, mesaj și pentru Glasgow Rangers

Steven Gerrard și-a început cariera de antrenor în ianuarie 2017, atunci când a preluat echipa de U17 a lui Liverpool, clubul la care a scris istorie ca jucător. Pe rând, acesta a preluat și echipele de U18 și U19 ale "cormoranilor", ca pe 1 iunie 2018 să preia prima sa echipă de seniori, după ce a fost numit antrenor principal la Glasgow Rangers.
După numirea sa la Aston Villa, Steven Gerrard a ținut să transmită un mesaj fostului său club, alături de care a reușit să câștige titlul cu numărul 55 din Scoția și să îl readucă în grupele competițiilor europene.
https://i.eurosport.com/2021/05/15/3133133.jpg
"Aș dori să îmi exprim recunoștința pentru toți oamenii de la Glasgow Rangers pentru că mi-au oferit oportunitatea de a antrena un club de fotbal atât de legendar. Să îi ajut să câștige titlul cu numărul 55 din istorie va fi mereu o amintire care va avea mereu un loc special în inima mea. Vreau să le doresc jucătorilor, staff-ului și suporterilor cele mai bune gânduri în viitor", a fost mesajul lui Stevie G pentru fosta sa echipă.
Primul meci al lui Steven Gerrard în calitate de antrenor al lui Aston Villa va avea loc pe 20 noiembrie, atunci când Aston Villa va primi vizita celor de la Brighton, una dintre revelațiile acestui sezon de Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47