Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunţul lui Steven Gerrard după ce a revenit în Premier League, ca antrenor al lui Villa

Alex Masgras

Actualizat 11/11/2021 la 16:56 GMT+2

Steven Gerrard este, de astăzi, noul antrenor al celor de la Aston Villa. Legendarul fotbalist al lui Liverpool își va începe astfel prima aventură în postura de antrenor principal în Premier League, cel mai puternic campionat de fotbal din lume.

Steven Gerrard has been confirmed as the new Aston Villa boss

Credit imagine: Getty Images

Steven Gerrard a revenit astăzi în Premier League, de data aceasta în postura de antrenor. După ce Aston Villa l-a demis pe Dean Smith, după cinci înfrângeri consecutive, oficialii echipei din Birmingham i-au propus fostului mare fotbalist al lui Liverpool să preia echipa care se află în acest moment pe un neașteptat loc 16 în Premier League.
"Aston Villa este un club cu o istorie bogată și cu tradiție în fotbalul englez și sunt extrem de încântat să devin noul antrenor al echipei.
În conversațiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului a fost evident cât de ambițioase sunt planurile de viitor are lui Aston Villa și sunt nerăbdător să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele", au fost primele cuvinte ale lui Steven Gerrard de la numirea sa ca antrenor principal la Aston Villa, potrivit site-ului clubului.

Steven Gerrard, mesaj și pentru Glasgow Rangers

Steven Gerrard și-a început cariera de antrenor în ianuarie 2017, atunci când a preluat echipa de U17 a lui Liverpool, clubul la care a scris istorie ca jucător. Pe rând, acesta a preluat și echipele de U18 și U19 ale "cormoranilor", ca pe 1 iunie 2018 să preia prima sa echipă de seniori, după ce a fost numit antrenor principal la Glasgow Rangers.
După numirea sa la Aston Villa, Steven Gerrard a ținut să transmită un mesaj fostului său club, alături de care a reușit să câștige titlul cu numărul 55 din Scoția și să îl readucă în grupele competițiilor europene.
Les Glasgow Rangers de Steven Gerrard célèbrent leur titre de champion d'Ecosse au terme d'une saison sans la moindre défaite
"Aș dori să îmi exprim recunoștința pentru toți oamenii de la Glasgow Rangers pentru că mi-au oferit oportunitatea de a antrena un club de fotbal atât de legendar. Să îi ajut să câștige titlul cu numărul 55 din istorie va fi mereu o amintire care va avea mereu un loc special în inima mea. Vreau să le doresc jucătorilor, staff-ului și suporterilor cele mai bune gânduri în viitor", a fost mesajul lui Stevie G pentru fosta sa echipă.
Primul meci al lui Steven Gerrard în calitate de antrenor al lui Aston Villa va avea loc pe 20 noiembrie, atunci când Aston Villa va primi vizita celor de la Brighton, una dintre revelațiile acestui sezon de Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo