Chelsea a pornit o serie de modificări pe stadionul Stamford Bridge, înlocuind 12.000 de scaune. Marea majoritate a lucrării de îmbunătățire a locurilor de pe stadion a fost deja finalizată, însă în cazul a 1000 de locuri, lucrările au fost întârziate.
Clubul londonez a confirmat că din cauza problemelor legate de instalarea scaunelor, 908 fani nu vor putea intra la primul meci din acest sezon, care va fi împotriva celor de la Crystal Palace. Meciul dintre Chelsea și Crystal Palace va fi în direct pe Eurosport, de la ora 17:00.
Această veste este o lovitură pentru fanii care oricum nu au putut să vină pe stadion în ultimele 18 luni, din cauza pandemiei de COVID-19.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
"Din păcate, 298 de locuri în blocul 8/9 și 610 locuri în blocul 16 din Matthew Harding Lower nu vor fi disponibile, iar biletele pentru locurile afectate nu vor funcționa la sistemul de turnicheți. Ne dăm seama că i-am dezamăgit pe acești suporteri și ne cerem sincere scuze. Dacă sunteți deținător de abonament, veți primi o rambursare proporțională pentru meci, plus o rambursare a oricăror costuri rezonabile de călătorie rezervate în prealabil. În plus, cei afectați vor primi un bilet gratuit la unul dintre primele trei jocuri din Champions League, din acest sezon", se arată într-un comunicat oficial al clubului.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg

Romelu Lukaku a semnat oficial cu Chelsea!

Romelu Lukaku a revenit la Chelsea în această vară pentru 115 milioane de euro. În ceea ce privește duelul cu Crystal Palace, atacantul belgian nu este inclus încă în lot.
Odată cu această mutare, a bătut mai multe recorduri. Pe lângă faptul că Lukaku a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, atacantul este jucătorul pe care s-au plătit cei mai mulţi bani în urma transferurilor, 343 de milioane de euro.
Conform jurnaliştilor de la Foot Mercato, citaţi de As salariul belgianului cu tot cu bonusuri ar fi de 450.000 de lire sterline pe săptămână (27 de milioane de euro pe sezon), astfel Lukaku îl depăşeşte pe Kevin De Bruyne şi devine cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03