Mason Greenwood a fost arestat duminică sub suspiciunea de violență domestică. Vârful lui Manchester United a fost acuzat de prietena lui de agresiune și viol, iar oamenii legii l-au reținut. Marți, reprezentanții poliției din Greater Manchester au precizat că fotbalistul va rămâne în continuare în închisoare.
Arestul lui Greenwood a fost prelungit după ce magistrații au decis ca polițiștii să primească mai mult timp pentru a-l interoga. Potrivit reprezentanților poliției, anchetele sunt în desfășurare, iar iubitei sportivului i se acordă sprijin de specialitate.
Conform sursei citate, Mason Greenwood a fost arestat după ce au apărut "imagini și videoclipuri postate pe rețelele de socializare de o femeie care se plângea de incidente cu violență fizică", imagini în care tânăra avea sânge și vânătăi pe corp.
Premier League
Manchester United le va schimba gratuit suporterilor tricourile cu numele lui Mason Greenwood
03/02/2022 LA 13:07
Citește și:

Probleme uriașe pentru Mason Greenwood după acuzațiile de violență domestică și viol

După apariția acuzațiilor de violență domestică și viol cu privire la Mason Greenwood, cei de la Manchester United au anunțat că fotbalistul nu se va mai antrena și nu va mai evolua pentru echipa lui Ralf Rangnick până la finalizarea anchetei.
"Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația. Manchester United își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel. După cum s-a comunicat anterior, Mason Greenwood nu se va antrena cu echipa și nu va juca pentru aceasta până la o informare ulterioară", au anunțat reprezentanții 'diavolilor roșii'.
Problemele lui Greenwood sunt legate și de contractul de sponsorizare cu cei de la Nike, pe care firma de articole sportive a decis să-l suspende.
În plus, atacantul lui United a fost eliminat din jocurile FIFA ralizate de dezvoltatorul EA Sports, iar suporterii echipei de pe Old Trafford și-au cerut înapoi banii plătiți pentru tricourile cu numele lui Greenwood.
Mason Greenwood era unul dintre cei mai promițători jucători de la Manchester United, primind validarea din partea legendei Sir Alex Ferguson, care îl considera unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume.
Atacantul de 20 de ani a jucat 24 de meciuri pentru echipa lui Rangnick în acest sezon, marcând de 6 ori. Contractul său cu gruparea de pe Old Trafford este valabil până în 2024, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul week-end-ului din fotbalul englez
20/04/2021 LA 09:31
Premier League
#Euroscout Mason Greenwood, absolventul "Magna cum Laude" al Academiei de succes de la Manchester
16/04/2021 LA 12:54