Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico are în plan încă un transfer de marcă fără să plătească niciun ban!

Andrei Nicolae

Publicat 23/09/2021 la 17:57 GMT+3

Campioana Spaniei tatonează terenul pentru achiziția lui Alexandre Lacazette”, atacantul lui Arsenal, care își încheie contractul în vara anului 2022.

Alexandre Lacazette celebrates

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid va încerca să valorifice impasul negocierilor dintre Alexandre Lacazette și Arsenal, pentru a semna cu atacantul francez. Jucătorul a sosit pe Emirates în 2017, când a semnat un contrat pe 5 ani. Angajamentul lui expiră la sfârșitul lunii iunie, astfel că ar putea fi transferat fără a fi plătit niciun euro clubului lonondez.
Lacazette (30 ani) va avea voie să intre în negocieri cu alte cluburi din ianuarie, iar Atletico este tentată să-i facă o ofertă, mai ales că Diego Simeone încearcă să-și consolideze opțiunile de atac.

Atletico pregătește încă un super-transfer fără să plătească niciun ban!

Potrivit francezilor de la Le 10 Sport, campioana Spaniei are relații bune cu reprezentanții fotbalistului și este gata să-i facă o ofertă foarte bună, în condițiile în care negocierile cu Arsenal pentru prelungirea contractului "nu se îndreaptă în direcția cea bună".
În acest moment, Atletico are doi jucători de atac de 5 stele, este vorba despre Luis Suarez, autor a 21 de goluri în ediția trecută, și Antoine Griezmann.
Diego Simeone l-a plăcut dintotdeauna pe Lacazette și chiar a vrut să-l transferer la rândul lui în 2017. Această mișcare nu s-a concretizat însă, Colchoneros având la data respectivă de o interdicție de transfer impusă de FIFA, după ce au fost găsiți vinovați de încălcarea regulilor de transfer internațional pentru jucătorii sub 16 ani.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1
Până la urmă, jucătorul a fost transferat de Arsenal, pentru o sumă de aproape 55 de milioane de euro, o sumă record pentru club la data respectivă. În tricoul londonezilor, Lacazette a marcat 67 de goluri și a contribuit cu 29 de pase decisive în 173 de apariții în toate competițiile.
În acest sezon, atacantul a jucat puțin la Arsenal. El a ratat însă startul după ce s-a infectat cu coronavirus.
Lacazette ar putea fi urmărit duminică, de la ora 18:30, în derby-ul nordului Londrei, Arsenal -Tottenham.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo