Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brentford - Manchester United, amânat din cauza unui focar de Covid-19 în tabăra "diavolilor"

Nicu Savin

Publicat 14/12/2021 la 08:55 GMT+2

Confruntarea din Premier League dintre Brentford și Manchester United din această seară a fost anulată din cauza unui focar de Covid-19 în echipa lui Ralf Rangnick.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (C) celebrates

Credit imagine: Getty Images

Pandemia de Covid-19 lovește din plin Premier League în această perioadă. După ce meciul dintre Brighton și Tottenham a fost amânat din cauza problemelor mari din cadrul lotului londonezilor, ofiicalii fotbalului englez au decis ca aceeași soartă să o aibă și partida din Brentford și Manchester United.
Clubul de pe Old Trafforfd a anunțat încă de ieri că va închide baza de antrenament de la Carrington pentru 24 de ore, iar aseară a solicitat ca meciul cu Brentford să fie amânat, primind răspuns pozitiv din partea celor care conduc destinele celui mai puternic campionat de fotbal al lumii.
"Manchester United poate confirma că meciul nostru din Premier League de la Brentford FC, programat marți, 14 decembrie, de la ora 21:30 (ora României), a fost amânat și va fi reprogramat în timp util.
După confirmarea PCR a testelor Covid-19 pozitive în rândul personalului și al jucătorilor primei echipe, focarul necesită supraveghere continuă, iar sănătatea jucătorilor și a personalului este prioritară", a fost comunicatul emis de cei de la United.
Citește și:

Premier League a anunțat un număr record de cazuri de Covid-19

Premier League a făcut un anunț îngrijorător în urma testelor efectuate în rândul celor 20 de formații din campionat în perioada 6-12 decembrie. Conform Sky Sports, au existat 42 de rezultate pozitive, un număr record de când a început publicarea rezultatelor testelor, în luna mai a anului trecut.
"Premier League poate confirma astăzi că între zilele de luni, 6 decembrie și duminică, 12 decembrie, 3.805 de jucători și alí membri ai clubulurilor au fost testați pentru Covid-19. Dintre aceștia, au existat 42 de noi cazuri pozitive", a fost comunicatul emis de forul englez.
Îngrijorarea este foarte mare în rândul oficialilor echipelor englezești, apărând deja zvonuri că autoritățile ar putea interzice din nou accesul publicului la partide, pe măsură ce numărul cazurilor din Marea Britanie a explodat după apariția tulpinei Omicron a virusului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo