Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2021 la 17:37 GMT+3

Liverpool - Manchester City este derby-ul etapei a șaptea din Premier League. Înaintea duelului, Michael Owen a vorbit despre Jack Grealish și Jadon Sancho, despre care fostul atacant consideră că nu merită sumele de bani care s-au investit în transferurile lor.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 28: Ferran Torres of Manchester City celebrates with teammates Aymeric Laporte, Joao Cancelo, and Jack Grealish after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester City and Arsenal at Etihad

Credit imagine: Getty Images

Jack Grealish a fost criticat dur înainte de meciul dintre Liverpool și Manchester City, programat duminică, în a șaptea etapă a Premier League. Fotbalistul, transferat în această vară de campioana Angliei de la Aston Villa în schimbul a 117,5 milioane de euro, i-a atras atenția în mod negativ lui Michael Owen.
Fostul câștigător al Balonului de Aur a vorbit atât despre Grealish, cât și despre Jadon Sancho, spunând că aceștia nu meritau ca cele două echipe din Manchester să plătească sume importante pe ei. Fostul atacant de la Liverpool și United a declarat că valorile celor doi fotbaliști care nu au impresionat în noul sezon de Premier League sunt de circa 25-30 de milioane de euro.
"Cred că echipele engleze au în față o mare problemă în ceea ce privește sumele plătite pe jucătorii autohtoni. Când mă uit la Grealish, văd un jucător de 30 de milioane de euro, în niciun caz unul de 100 de milioane, atât cât a plătit City pe el.
De asemenea, și la Sancho e același lucru. El face 25, dar United a plătit 80. Grealish cade înainte să fie atacat de adversar, doar dacă vede o umbră venind spre el, în timp ce Sancho dispare complet din joc.
Pentru moment, Lukaku și Van Dijk au dovedit că-și merită banii. Au evoluții excepționale și domină campionatul. Fotbaliștii englezi trebuie să mai progreseze", a declarat Michael Owen, pentru SkySports.

Grealish, numit arogant de un jurnalist din Anglia

Jack Grealish este cel mai scump transfer din istoria Premier League. După ce a fost transferat de la Aston Villa pentru o sumă record, fotbalistul a declarat că se aștepta ca echipa care și-l dorește cu adevărat să plătească orice sumă de bani în schimbul lui.
Grealish a fost ulterior acuzat de un jurnalist al publicației Birmingham Live că este arogant, dezagreabil și că dă dovadă de lipsă de clasă. Reporterul a declarat că fotbalistul este de nerecunoscut și că declarațiile sale au fost dureroase și jignitoare.
În urma acestor afirmații, atacantul în vârstă de 25 de ani a reacționat pe Twitter, unde i-a răspuns jurnalistului, spunându-i că nu înțelege ce se întâmplă cu adevărat în lumea fotbalului.
"Acesta este cel mai rău și cel mai subiectiv articol pe care l-am văzut vreodată. Fără clasă? Gelos? Abia așteptam să plec? Arogant? Cum anume? Am fost un fan al lui Aston Villa toată viața mea și încă sunt. Chestia este că tu nu înțelegi ce se întâmplă în lumea reală a fotbalului", a scris Grealish.
Meciul dintre Liverpool și Manchester City este programat duminică, de la ora 18:30, și va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo