Jack Grealish a fost criticat dur înainte de meciul dintre Liverpool și Manchester City, programat duminică, în a șaptea etapă a Premier League. Fotbalistul, transferat în această vară de campioana Angliei de la Aston Villa în schimbul a 117,5 milioane de euro, i-a atras atenția în mod negativ lui Michael Owen.
Fostul câștigător al Balonului de Aur a vorbit atât despre Grealish, cât și despre Jadon Sancho, spunând că aceștia nu meritau ca cele două echipe din Manchester să plătească sume importante pe ei. Fostul atacant de la Liverpool și United a declarat că valorile celor doi fotbaliști care nu au impresionat în noul sezon de Premier League sunt de circa 25-30 de milioane de euro.
"Cred că echipele engleze au în față o mare problemă în ceea ce privește sumele plătite pe jucătorii autohtoni. Când mă uit la Grealish, văd un jucător de 30 de milioane de euro, în niciun caz unul de 100 de milioane, atât cât a plătit City pe el.
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM O ZI
De asemenea, și la Sancho e același lucru. El face 25, dar United a plătit 80. Grealish cade înainte să fie atacat de adversar, doar dacă vede o umbră venind spre el, în timp ce Sancho dispare complet din joc.
Pentru moment, Lukaku și Van Dijk au dovedit că-și merită banii. Au evoluții excepționale și domină campionatul. Fotbaliștii englezi trebuie să mai progreseze", a declarat Michael Owen, pentru SkySports.

Grealish, numit arogant de un jurnalist din Anglia

Jack Grealish este cel mai scump transfer din istoria Premier League. După ce a fost transferat de la Aston Villa pentru o sumă record, fotbalistul a declarat că se aștepta ca echipa care și-l dorește cu adevărat să plătească orice sumă de bani în schimbul lui.
Grealish a fost ulterior acuzat de un jurnalist al publicației Birmingham Live că este arogant, dezagreabil și că dă dovadă de lipsă de clasă. Reporterul a declarat că fotbalistul este de nerecunoscut și că declarațiile sale au fost dureroase și jignitoare.
În urma acestor afirmații, atacantul în vârstă de 25 de ani a reacționat pe Twitter, unde i-a răspuns jurnalistului, spunându-i că nu înțelege ce se întâmplă cu adevărat în lumea fotbalului.
"Acesta este cel mai rău și cel mai subiectiv articol pe care l-am văzut vreodată. Fără clasă? Gelos? Abia așteptam să plec? Arogant? Cum anume? Am fost un fan al lui Aston Villa toată viața mea și încă sunt. Chestia este că tu nu înțelegi ce se întâmplă în lumea reală a fotbalului", a scris Grealish.
Meciul dintre Liverpool și Manchester City este programat duminică, de la ora 18:30, și va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
IERI LA 08:37
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
IERI LA 07:15