Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția dură a lui Jack Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/09/2021 la 14:35 GMT+3

Jack Grealish s-a transferat în această vară de la Aston Villa la Manchester City. În urma declarațiilor pe care le-a făcut după mutarea pe Etihad, fotbalistul a fost acuzat că este arogant de un jurnalist din Anglia, căruia a ales acum să-i dea o replică pe rețelele de socializare.

Jack Grealish of Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Jack Grealish este din această vară jucătorul lui Manchester City. După ce a fost transferat de la Aston Villa pentru o sumă record, 117,5 milioane de euro, fotbalistul a declarat că se aștepta ca echipa care și-l dorește cu adevărat să plătească orice sumă de bani în schimbul lui.
"Știam dacă joc în cel mai bun fel în care pot și există un club care știe că poate lucra cu mine în următorii câțiva ani și că putem construi ceva împreună pentru a deveni unul dintre cei mai buni din campionat, atunci ar plăti oricât pentru mine. Asta cred că au crezut cei de la City", a declarat Grealish după transferul pe Etihad.
Jack Grealish a fost ulterior acuzat de un jurnalist al publicației Birmingham Live că este arogant, dezagreabil și că dă dovadă de lipsă de clasă. Reporterul a declarat că fotbalistul este de nerecunoscut și că declarațiile sale au fost dureroase și jignitoare.
În urma acestor afirmații, atacantul în vârstă de 25 de ani a reacționat pe Twitter, unde i-a răspuns jurnalistului, spunându-i că nu înțelege ce se întâmplă cu adevărat în lumea fotbalului.
"Acesta este cel mai rău și cel mai subiectiv articol pe care l-am văzut vreodată. Fără clasă? Gelos? Abia așteptam să plec? Arogant? Cum anume? Am fost un fan al lui Aston Villa toată viața mea și încă sunt. Chestia este că tu nu înțelegi ce se întâmplă în lumea reală a fotbalului", a scris Grealish.

Grealish, cel mai scump fotbalist englez din istorie

Jack Grealish, Jadon Sancho, Lionel Messi, Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Ben White și Cristiano Ronaldo au fost protagoniștii unora dintre cele mai importante mutări ale verii, ocupând primele pagini ale ziarelor în perioada de mercato recent încheiată
Dintre aceștia, Jack Grealish este singurul care reprezintă un record pentru țara sa, vorbind despre Europa. Grealish a fost transferat de Manchester City de la Aston Villa pentru 118 de milioane de euro. Este cel mai scump transfer din istoria Premier League.
Jadon Sancho a reprezentat, de asemenea, un transfer record pentru Anglia, 100 de milioane de euro, dar a fost depășit de fostul jucător de la Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo