Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casemiro a jucat întreaga carieră cu numele scris greșit pe tricou!

Marian Ursescu

Publicat 05/02/2023 la 14:43 GMT+2

Mijlocașul brazilian Casemiro a jucat mai mult de 500 de meciuri în carieră, în patru țări diferite, și a făcut-o cu numele său scris greșit: Casemiro, în loc de Casimiro

Casemiro și Will Hughes

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul Casemiro, de la Manchester United, are numele trecut greșit pe spatele tricoului și, a jucat așa pe parcursul întregii sale cariere.
Pe brazilianul care s-a alăturat lui United de la Real Madrid în vară, îl cheamă Carlos Henrique Casimiro, cu I, si nu Casemiro, cu E, cum apare pe spatele tricoului său.

A rămas așa din cauza superstiției

El a vorbit în legătură cu această situație ciudată, explicând că diferența de o literă se datorează un pic superstiției care datează din perioada în care a jucat la Sao Paulo.
"Deci, chestia este că numele meu este Carlos Henrique Casimiro, cu un <I> acolo", a declarat Casemiro pentru Football Focus. "Îmi amintesc că am jucat un meci pentru Sao Paulo și mi-au greșit numele. L-au scris cu un <E>. Am jucat foarte bine în acel meci și, cum sunt o persoană superstițioasă, le-am spus <lăsați-l așa, că lucrurile merg bine>. Așa că numele a rămas, dar numele meu este Carlos Henrique Casimiro.

Eliminat la meciul cu Crystal Palace

De când s-a transferat la United, Casemiro sau Casimiro, și-a arătat valoarea pentru echipa lui Erik ten Hag. Totuși, el a ratat o deplasare crucială la Londra, pentru meciul cu Arsenal, din cauza suspendării, iar acum riscă să stea mai mult timp pe margine după ce a primit un cartonaș roșu direct în victoria din campionat împotriva lui Crystal Palace.
Fostul jucător de la Real Madrid a fost eliminat de arbitrul Andre Marriner în urma unei verificări VAR după ce l-a luat de gât pe mijlocașul lui Will Hughes de la Palace. El va rata două meciuri de campionat împotriva lui Leeds și unul împotriva lui Leicester, înainte de a reveni în competiția internă în finala Carabao Cup, cu Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo