Articol scris de Andrei Nicolae
Atacantul sud-american a devenit unul dintre favoriții publicului de pe Old Trafford încă de când a ajuns la echipă în octombrie 2020. După ce a venit liber de contract de la PSG, Cavani a înscris de 17 ori pentru "Diavolii roșii" în toate competițiile.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Cu toate acestea, situația jucătorului de 34 de ani s-a complicat după o serie de accidentări, urmate de creșterea competiției pe postul său, în urma aducerii înapoi a lui Cristiano Ronaldo. Deși și-a prelungit contractul până la sfârșitul sezonului, atacantul care a fost folosit de opt ori acest sezon pare că va pleca încă din iarnă, Barcelona fiind favorită în câștigarea semnăturii sale.
O mutare în perioada de mercato din iarnă pare din ce în ce mai probabilă, după ce impresarul Andre Cury, cel care a dirijat mutarea lui Neymar la Barcelona în 2013, a confirmat că uruguayanul nu se mai simte bine pe Old Trafford. "Este nefericit la United. Este un tip despre care deja știu câte ceva pentru că aproape l-am adus la Palmeiras."
Citește și:

Cavani a mai avut oferte din America de Sud

În timp ce Palmeiras a ratat șansa de a-l obține pe Cavani, altă echipă braziliană a intrat în lupta pentru semnătura sa. Cury a confirmat că gruparea sud-americană Corinthians este pregătită să apară în joc în cazul în care mutarea la Barcelona nu se concretizează. "Cavani este un tip care are o fermă în Uruguay și căruia îi place să fie aproape de casă. Acum, evident, dacă are o ofertă de la Barcelona nu va veni în Brazilia. Dacă nu are alta ofertă de la un club care poate să joace în Champions League, atunci este o șansă ca transferul [la Corinthians] să se întâmple, da."
Nu este prima oară când Cavani primește o ofertă de pe continentul său natal. Boca Juniors a înaintat la rândul ei o ofertă anul trecut, însă Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul de atunci al diavolilor, l-a convins pe Cavani să mai rămână încă un an. Deși a fost asociat foarte mult cu Barcelona, uruguayanul nu a oferit foarte multe detalii când a vorbit despre viitorul său pentru site-ul oficial al lui United:"Cred că unul dintre cele mai importante lucruri, poate chiar cheia aici, este să luăm fiecare meci în parte și să ne pregătim pentru el."
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27