Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cavani, aproape de plecarea de la United. Care sunt cele două destinații posibile ale uruguayanului

Nicu Savin

Publicat 24/12/2021 la 14:17 GMT+2

Edinson Cavani este foarte aproape de o despărțire de Manchester United din această iarnă, cu două cluburi pe urmele sale. Uruguayanul este dorit atât de Xavi la Barcelona, cât și de gruparea braziliana Corinthians.

Edinson Cavani (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Atacantul sud-american a devenit unul dintre favoriții publicului de pe Old Trafford încă de când a ajuns la echipă în octombrie 2020. După ce a venit liber de contract de la PSG, Cavani a înscris de 17 ori pentru "Diavolii roșii" în toate competițiile.
Cu toate acestea, situația jucătorului de 34 de ani s-a complicat după o serie de accidentări, urmate de creșterea competiției pe postul său, în urma aducerii înapoi a lui Cristiano Ronaldo. Deși și-a prelungit contractul până la sfârșitul sezonului, atacantul care a fost folosit de opt ori acest sezon pare că va pleca încă din iarnă, Barcelona fiind favorită în câștigarea semnăturii sale.
O mutare în perioada de mercato din iarnă pare din ce în ce mai probabilă, după ce impresarul Andre Cury, cel care a dirijat mutarea lui Neymar la Barcelona în 2013, a confirmat că uruguayanul nu se mai simte bine pe Old Trafford. "Este nefericit la United. Este un tip despre care deja știu câte ceva pentru că aproape l-am adus la Palmeiras."
Citește și:

Cavani a mai avut oferte din America de Sud

În timp ce Palmeiras a ratat șansa de a-l obține pe Cavani, altă echipă braziliană a intrat în lupta pentru semnătura sa. Cury a confirmat că gruparea sud-americană Corinthians este pregătită să apară în joc în cazul în care mutarea la Barcelona nu se concretizează. "Cavani este un tip care are o fermă în Uruguay și căruia îi place să fie aproape de casă. Acum, evident, dacă are o ofertă de la Barcelona nu va veni în Brazilia. Dacă nu are alta ofertă de la un club care poate să joace în Champions League, atunci este o șansă ca transferul [la Corinthians] să se întâmple, da."
Nu este prima oară când Cavani primește o ofertă de pe continentul său natal. Boca Juniors a înaintat la rândul ei o ofertă anul trecut, însă Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul de atunci al diavolilor, l-a convins pe Cavani să mai rămână încă un an. Deși a fost asociat foarte mult cu Barcelona, uruguayanul nu a oferit foarte multe detalii când a vorbit despre viitorul său pentru site-ul oficial al lui United:"Cred că unul dintre cele mai importante lucruri, poate chiar cheia aici, este să luăm fiecare meci în parte și să ne pregătim pentru el."
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo