Articol scris de Andrei Nicolae
Philippe Coutinho a decis să li se alăture celor de la Aston Villa în această perioadă de mercato. Brazilianul va fi reunit cu fostul său coleg de la Liverpool, Steven Gerrard, antrenorul englezilor fiind cheia în realizarea acestei mutări.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 2 ORE
Coutinho a ales să se întoarcă în Premier League până la sfârșitul acestui sezon. După câteva discuții purtate cu antrenorul celor de la Villa și fostul său coechipier de la Liverpool, Steven Gerrard, mijlocașul ofensiv a fost convins că o revenire în Anglia va fi mutarea perfectă pentru el.

Aston Villa este convinsă că Philippe Coutinho va redeveni un start în acest sezon

Mai mult decât atât, există o încredere foarte mare din partea echipei engleze că brazilianul va redeveni un star în a doua jumătate a acestui sezon.
Sportsmail a dezvăluit că Villa a început să îl curteze pe Coutinho de miercuri, iar discuțiile au avansat foarte rapid ulterior. Au existat numeroase cluburi care au vrut să pună mâna pe Coutinho, însă influența lui Gerrard și-a spus cuvântul în final.
Aston Villa ocupă poziția cu numarul 13 în campionat, însă primele meciuri cu Gerrard pe bancă le dau speranțe fanilor de pe Villa Park. Coutinho, folosit în 16 meciuri la Barcelona în acest sezon, îi va ajuta indirect pe catalani, care vor putea să îl înregistreze în sfârșit pe Ferran Torres.
Coutinho va putea debuta la Villa în partida din Cupa Angliei în fața celor de la Manchester United din weekend, sau pe 15 ianuarie, în Premier League, într-un alt meci disputat împotriva echipei de pe Old Trafford.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 6 ORE