Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce mutare pentru Aston Villa! Trupa lui Gerrard a parafat împrumutul lui Coutinho de la Barcelona

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/01/2022 la 11:41 GMT+2

Aston Villa a câștigat bătălia pentru transferul brazilianului Philippe Coutinho cu alte grupări importante din Premier League, precum Arsenal, Tottenham și Newcastle.

Philippe Coutinho and Steven gerrard (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Philippe Coutinho a decis să li se alăture celor de la Aston Villa în această perioadă de mercato. Brazilianul va fi reunit cu fostul său coleg de la Liverpool, Steven Gerrard, antrenorul englezilor fiind cheia în realizarea acestei mutări.
Coutinho a ales să se întoarcă în Premier League până la sfârșitul acestui sezon. După câteva discuții purtate cu antrenorul celor de la Villa și fostul său coechipier de la Liverpool, Steven Gerrard, mijlocașul ofensiv a fost convins că o revenire în Anglia va fi mutarea perfectă pentru el.

Aston Villa este convinsă că Philippe Coutinho va redeveni un start în acest sezon

Mai mult decât atât, există o încredere foarte mare din partea echipei engleze că brazilianul va redeveni un star în a doua jumătate a acestui sezon.
Sportsmail a dezvăluit că Villa a început să îl curteze pe Coutinho de miercuri, iar discuțiile au avansat foarte rapid ulterior. Au existat numeroase cluburi care au vrut să pună mâna pe Coutinho, însă influența lui Gerrard și-a spus cuvântul în final.
Aston Villa ocupă poziția cu numarul 13 în campionat, însă primele meciuri cu Gerrard pe bancă le dau speranțe fanilor de pe Villa Park. Coutinho, folosit în 16 meciuri la Barcelona în acest sezon, îi va ajuta indirect pe catalani, care vor putea să îl înregistreze în sfârșit pe Ferran Torres.
Coutinho va putea debuta la Villa în partida din Cupa Angliei în fața celor de la Manchester United din weekend, sau pe 15 ianuarie, în Premier League, într-un alt meci disputat împotriva echipei de pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo