Chelsea s-a reinventat în 2021 după aducerea pe banca tehnică a lui Thomas Tuchel. Managerul german a condus echipa londoneză către cucerirea trofeului Champions League și se luptă pentru titlu în Premier League. Chelsea are însă probleme, în ultimele 2 luni, cu eficacitatea atacanților săi. Lukaku a fost mai mult accidentat și a dat doar 3 goluri în acest sezon, timp ce atacanții veniți din Budesliga în 2020 Havertz și Werner au marcat foarte puțin.
Tuchel a privit cu atenție ascensiunea lui Erling Haaland la Borussia Dortmund, dar pretențiile exagerate ale impresarului său fac ca acest transfer să fie puțin probabil. Mino Raiola vrea să-i facă un salariu record lui Haaland, iar Chelsea poate să apeleze la o soluție mult mai eficientă.
Citește și:
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22

Chelsea a descoperit atacantul viitorului

Chelsea l-a crescut pe Armando Broja și acum îl admiră la Southampton, unde l-a trimis sub formă de împrumut. Albanezul este comparat cu Diego Costa pentru combativitatea sa, dar specialiștii din Anglia spun că atacantul de 20 de ani are o tehnică superioară brazilianului care a luat titlu cu Chelsea.
Diego Costa a fost un atacant care a dominat careul advers și a marcat deseori din careul de 6 metri. Broja a demonstrat la Southampton că poate să dea lovitura după curse pe contraatac. Golul dat cu Brighton este o demonstrația a faptului că atacantului albanez de 1.90 m are o tehnică fantastică pentru statura sa.

Premier League | Rezumatul meciului Southampton - Brighton 1-1

Readucerea lui Broja ar costa doar 3 milioane de euro și Tuchel ia în considerare o revenire a atacantului care a marcat mai mult decât Lukaku în acest acest debut de sezon din Premier League.
Armando Broja este născut în Anglia, dar a marcat deja pentru naționala Albaniei. Ultima reușită pentru Broja în echipa națională a adus o victorie mare pentru albanezi la Budapesta.

Crystal Palace și Southampton au remizat spectaculos pe Selhurst Park! Rezumatul partidei

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56