Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea a găsit atacantul viitorului! Haaland este istorie, iar Tuchel este sigur că dă lovitura

Ion Alexandru

Publicat 18/12/2021 la 10:37 GMT+2

Chelsea are probleme ofensive în ciuda faptului că a investit peste 100 de milioane pentru readucerea lui Romelu Lukaku. Un nou transfer pe bani foarte mulți a lui Erling Haaland ar putea fi evitat pentru că Tuchel a găsit o soluție mult mai bună din punct de vedere economic.

Wäre fast Bayern-Coach geworden: Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Chelsea s-a reinventat în 2021 după aducerea pe banca tehnică a lui Thomas Tuchel. Managerul german a condus echipa londoneză către cucerirea trofeului Champions League și se luptă pentru titlu în Premier League. Chelsea are însă probleme, în ultimele 2 luni, cu eficacitatea atacanților săi. Lukaku a fost mai mult accidentat și a dat doar 3 goluri în acest sezon, timp ce atacanții veniți din Budesliga în 2020 Havertz și Werner au marcat foarte puțin.
Tuchel a privit cu atenție ascensiunea lui Erling Haaland la Borussia Dortmund, dar pretențiile exagerate ale impresarului său fac ca acest transfer să fie puțin probabil. Mino Raiola vrea să-i facă un salariu record lui Haaland, iar Chelsea poate să apeleze la o soluție mult mai eficientă.
Citește și:

Chelsea a descoperit atacantul viitorului

Chelsea l-a crescut pe Armando Broja și acum îl admiră la Southampton, unde l-a trimis sub formă de împrumut. Albanezul este comparat cu Diego Costa pentru combativitatea sa, dar specialiștii din Anglia spun că atacantul de 20 de ani are o tehnică superioară brazilianului care a luat titlu cu Chelsea.
Diego Costa a fost un atacant care a dominat careul advers și a marcat deseori din careul de 6 metri. Broja a demonstrat la Southampton că poate să dea lovitura după curse pe contraatac. Golul dat cu Brighton este o demonstrația a faptului că atacantului albanez de 1.90 m are o tehnică fantastică pentru statura sa.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Southampton - Brighton 1-1

Readucerea lui Broja ar costa doar 3 milioane de euro și Tuchel ia în considerare o revenire a atacantului care a marcat mai mult decât Lukaku în acest acest debut de sezon din Premier League.
Armando Broja este născut în Anglia, dar a marcat deja pentru naționala Albaniei. Ultima reușită pentru Broja în echipa națională a adus o victorie mare pentru albanezi la Budapesta.
picture

Crystal Palace și Southampton au remizat spectaculos pe Selhurst Park! Rezumatul partidei

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo