Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea a ieșit din cursă pentru Lucas Digne. Unde ar putea ajunge francezul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/01/2022 la 14:51 GMT+2

Lucas Digne este foarte aproape de un transfer la Aston Villa. Chelsea a ieșit din cursa pentru achiziționarea fundașului francez, albaștrii încercând să-l reîntoarcă pe Emerson Palmieri din împrumutul de la Lyon.

Lucas Digne (Everton)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Radu Florea
După ce a căzut în dizgrațiile lui Rafa Benitez și a fost exclus din lotul lui Everton, Lucas Digne a afirmat public că va părăsi echipa de pe Goodion Park în această iarnă.
Deși a existat un interes din partea lui Newcastle pentru internaționalul francez, Digne a refuzat să urmeze exemplul lui Kierran Trippier și să se transfere astfel la gruparea patronată de șeicii din Arabia Saudită. Se pare că și Chelsea a ieșit din cursa pentru achiziționarea fundașului francez, albaștrii de pe Stamford Bridge dorind să-l înlocuiască pe Ben Chilwell, care va lipsi tot restul sezonului, cu Emerson Palmieri, fundașul italian fiind împrumutat de echipa lui Tuchel chiar vara trecută la echipa franceză.
Lyon a respins prima ofertă a lui Chelsea, însă se pare că echipa londoneză va încerca să compenseze clubul francez pentru o eventuală reîntoarcere a lui Emerson pe Stamford Bridge încă din ianuarie.

Digne, aproape de echipa antrenată de Steven Gerrard

După aducerea lui Coutinho pe Villa Park în urmă cu doar câteva zile, Gerrard îl dorește insistent și pe Digne, fostul manager al lui Rangers dorind să profite de situația nu foarte bună cu care francezul se confruntă pe Goodison Park.
Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță astăzi că deja există o ofertă de transfer din partea lui Villa pentru Digne, negocierile urmând a începe de zilele viitoare. În același timp, se zvonește că echipa din Birmingham ar dori să-l ofere pe El Ghazi la schimb, însă Everton nu ia în calcul decât o sumă de bani pentru transferul fostului fundaș al lui PSG și al Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo