Articol scris de Radu Florea
După ce a căzut în dizgrațiile lui Rafa Benitez și a fost exclus din lotul lui Everton, Lucas Digne a afirmat public că va părăsi echipa de pe Goodion Park în această iarnă.
Deși a existat un interes din partea lui Newcastle pentru internaționalul francez, Digne a refuzat să urmeze exemplul lui Kierran Trippier și să se transfere astfel la gruparea patronată de șeicii din Arabia Saudită. Se pare că și Chelsea a ieșit din cursa pentru achiziționarea fundașului francez, albaștrii de pe Stamford Bridge dorind să-l înlocuiască pe Ben Chilwell, care va lipsi tot restul sezonului, cu Emerson Palmieri, fundașul italian fiind împrumutat de echipa lui Tuchel chiar vara trecută la echipa franceză.
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 3 ORE
Lyon a respins prima ofertă a lui Chelsea, însă se pare că echipa londoneză va încerca să compenseze clubul francez pentru o eventuală reîntoarcere a lui Emerson pe Stamford Bridge încă din ianuarie.

Digne, aproape de echipa antrenată de Steven Gerrard

După aducerea lui Coutinho pe Villa Park în urmă cu doar câteva zile, Gerrard îl dorește insistent și pe Digne, fostul manager al lui Rangers dorind să profite de situația nu foarte bună cu care francezul se confruntă pe Goodison Park.
Twitter
Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță astăzi că deja există o ofertă de transfer din partea lui Villa pentru Digne, negocierile urmând a începe de zilele viitoare. În același timp, se zvonește că echipa din Birmingham ar dori să-l ofere pe El Ghazi la schimb, însă Everton nu ia în calcul decât o sumă de bani pentru transferul fostului fundaș al lui PSG și al Barcelonei.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 17 ORE
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 21 ORE