În confruntarea cu Malmo, din Champions League, Tuchel i-a pierdut pe Lukaku și Werner, iar tehnicianul german credea că va avea mari probleme. Chelsea a decis în vară să se despartă de Batshuayi și Giroud, astfel că în acest moment nu avea niciun atacant de meserie în lot.
Stafful tehnic a improvizat cu Havertz "9" fals și, chiar dacă omul decisiv în finala Champions League nu a impresionat, Chelsea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din istoria recentă. E adevărat, adversarul a fost modest, dar vorbim de primul meci în care "albaștrii" înscriu mai mult de 5 goluri în era Tuchel.
Eroul meciului a fost Mason Mount, cu o triplă și un assist. De la plecarea lui Hazard, nimeni nu mai marcase un hat-trick pentru Chelsea în Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Mount "e de neatins", consideră boardul și Tuchel, Chelsea urmând a-i oferi un nou contract, pe măsura valorii sale. Mulți îl considerau pe tânărul englez "noul Lampard", iar mijlocașul demonstrează că poate să ajungă în viitor la valoarea legendarului jucător al lui Chelsea.
Mount a devenit al 20-lea jucător din istoria lui Chelsea care reușește un hat-trick în Premier League. Doar Arsenal (21 de marcatori de triple) este peste formația de pe Stamford Bridge la acest capitol.

Recordurile incredibile stabilite de Chelsea, în Premier League

Chelsea are în acest sezon 17 marcatori diferiți, lucru unic în top 5 campionate din Europa. Valoarea lotului lui Tuchel își spune cuvântul, iar formația de pe Stamford Bridge visează la dubla campionat - Champions League, deși City, Liverpool sau Bayern au și ele același obiectiv.
9 dintre golurile marcate în acest sezon de Chelsea au venit din partea fundașilor. Un alt record care probabil nu va fi doborât vreodată.
Chelsea a marcat pentru a 18-a oară 6 sau mai multe goluri într-un meci din Premier League. Nicio altă formație engleză nu a reușit de atâtea ori să învingă atât de categoric adversarele întâlnite.
Rezumatul partidei Chelsea - Norwich 7-0
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Primele declarații din partea francezilor după succesul cu Australia la primul meci de la CM Qatar
22/11/2022 LA 21:55
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a decis cine îi ia locul lui Benzema în echipa de start a Franței la Cupa Mondială
21/11/2022 LA 09:56