Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme mari pentru Tuchel. Lukaku și Werner s-au rupt și Chelsea nu are vreun atacant în lot

Cristian Mihală

Publicat 21/10/2021 la 08:14 GMT+3

Partida cu Malmo din Champions League trebuia să fie o formalitate pentru Chelsea. Pe teren așa a fost, londonezii impunându-se cu 4-0. Dar Tuchel i-a pierdut pe Lukaku și Werner, cei doi atacanți ai formației de pe Stamford Bridge.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Romelu Lukaku of Chelsea is treated for injury during the UEFA Champions League group H match between Chelsea FC and Malmo FF at Stamford Bridge on October 20, 2021 in London, United Kingdom. (Photo by Marc Atkins/Getty Image

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a fost lovită de ghinion în partida cu Malmo, din UCL. În prima repriză, Lukaku și Werner, cei doi atacanți ai "Reginei Europei" au fost nevoiți să părăsească terenul accidentați. Belgianul a acuzat probleme la gleznă, la penaltyul obținut în minutul 21, pentru ca neamțul adus de la Leipzig să acuze o problemă musculară, chiar înainte de pauză.
Tuchel are toate motivele să fie nemulțumit, mai ales că înainte de duelul contra campioanei Suediei se gândise să îl protejeze pe Lukaku, menționând în conferința de presă că acesta pare obosit din toate punctele de vedere, evoluând foarte mult în acest start de sezon.
CITEȘTE ȘI:

Anunțul făcut de Tuchel despre accidentările lui Lukaku și Werner

Momentan nu se știe cât vor lipsi cei doi atacanți, însă fanii cu siguranță speră ca aceștia să nu fi suferit accidentări serioase, pentru că Chelsea nu mai are vreun alt atacant de meserie în lot. Tammy Abraham a fost cedat la Roma în vară, iar "albaștrii" vor trebui acum să improvizeze cu Havertz, cel mai probabil.
"Romelu și-a sucit glezna, Timo are o problemă musculară. Va dura ceva pentru amândoi (n.r. până să revină). Avem nevoie de examinări suplimentare pentru a ști cât vor lipsi, dar vor absenta câteva meciuri", a spus Tuchel după meci.
Din fericire pentru Chelsea urmează o perioadă foarte ușoară în campionat, următoarele 3 jocuri aducându-le în față londonezilor doar formații din subsolul clasamentului: Norwich, Newcastle și Burnley. Apoi, urmează pauza internațională, astfel că absențele celor doi nu ar trebui să fie atât de importante.
Chelsea joacă împotriva lui Norwich, în direct la Eurosport 1, sâmbătă, de la 14:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo