Chelsea a solicitat ca meciul de sâmbătă de la Middlesbrough, din sferturile de finală ale Cupei Angliei la fotbal, să aibă loc cu porţile închise, din motive de "integritate sportivă". Clubul a anunțat că nu poate vinde noi bilete pentru fanii lor împotriva formației din Championship.
"Este important pentru competiţie ca meciul împotriva lui Middlesbrough să meargă înainte. Totuşi, cu o reticenţă extremă, cerem conducerii FA să dispună ca întâlnirea să se joace cu porţile închise din motive de integritate sportivă.
Chelsea recunoaşte că un astfel de rezultat ar avea un impact uriaş asupra lui Middlesbrough şi a suporterilor săi, ca şi asupra fanilor noştri care au cumpărat deja numărul limitat de bilete ce au fost puse în vânzare înainte de impunerea licenţei. Dar credem că acesta este cel mai corect mod de a proceda în circumstanţele actuale", a anunțat Chelsea printr-un comunicat.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Chelsea a primit răsuns din partea Guvernului și de la Middlesbrough

Guvernul, Middlesbrough și chiar proprii lor fani atacă însă încercarea lor "detestabilă, amenințătoare și bizară" de a forța sferturile de finală ale Cupei FA cu ușile închise, după cum a titrat Daily Mail.
O sursă guvernamentală înaltă a declarat pentru Playbook: "Lucrăm non-stop pentru a-i permite lui Chelsea să continue să funcționeze ca un club în interesul fanilor.Această declarație care amenință Middlesbrough și restul ligii de fotbal arată că nu pare să înțeleagă gravitatea situației în care se află. Clubul este deținut de o entitate care a fost sancționată din cauza legăturilor cu o persoană responsabilă de acte îngrozitoare în Ucraina.
Nu ne opunem ca Chelsea să aibă fani la meciuri pe termen lung, dar nu vom permite ca banii din vânzarea biletelor să circule către o entitate sancționată. Chelsea ar trebui să petreacă mai puțin timp îngrijorându-se că are câteva mii de fani la un meci și să se concentreze pe transferul clubului lor în mâinile cuiva care nu are legătură cu un ațâțător la război".
Middlesbrough a comentat la rândul ei: "Am luat la cunoștință de cererea echipei Chelsea de a disputa partida de sâmbătă cu ușile închise și considerăm sugestia bizară. Toți cei implicați sunt conștienți de motivele pentru care Chelsea a fost sancționată și că acest lucru nu are nimic de-a face cu Middlesbrough Football Club. A sugera ca rezultat că MFC și fanii noștri ar trebui să fie penalizați nu este doar extrem de nedrept, ci și fără niciun temei. Motivul invocat cu integritatea sportivă pentru ca jocul să se desfășoară cu ușile închise este extrem de ironic. "
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34