Venirea lui Thomas Tuchel la Chelsea a fost ca o gură de aer pentru Antonio Rudiger. Fundașul central în vârstă de 28 de ani a strălucit sub comanda antrenorului german, iar anul acesta a fost unul dintre cei mai buni apărători din lume.
Cu toate că la prima vedere nu ar avea vreun motiv să părăsească echipa din Londra, presa din Spania a aflat că Rudiger se gândește serios să accepte o nouă provocare.
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Antonio Rudiger a refuzat noul contract propus de Chelsea

Potrivit celor de la Todo Fichajes, clubul londonez i-a oferit fundașului central un nou contract, refuzat în cele din urmă de Rudiger. Astfel, la finalul sezonului, jucătorul în vârstă de 28 de ani plănuiește să părăsească echipa de pe Stamford Bridge, dorind să accepte o nouă provocare în cariera sa.
Potrivit sursei mai sus menționate, printre cluburile interesate de Antonio Rudiger se află Real Madrid și Paris Saint-Germain. Ținând cont că jucătorul german va părăsi Premier League ca jucător liber de contract, cele două cluburi vor avea o "luptă" interesantă pentru semnătura jucătorului de la Chelsea, care din luna ianuarie 2022 poate semna cu orice club.
În cazul în care Rudiger va părăsi în cele din urmă echipa din capitala Angliei, Chelsea are deja o țintă. Francezul Jules Kounde de la Sevilla se află pe lista echipei lui Thomas Tuchel, care a încercat și în perioada de mercato din această vară să realizeze transferul, potrivit celor de la The Guardian.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47