Chelsea a suferit în atac pe parcursul acestui sezon, chiar dacă are o sumedenie de fotbaliști de certă valoare. Nici venirea lui Romelu Lukaku nu a transformat echipa lui Tuchel într-o mașinărie de goluri, astfel că londonezii au ca principal obiectiv în vară aducerea unui nou atacant.
Conform sport.es, Tuchel îl vrea neapărat pe Ousmane Dembele. Francezul nu a fost trecut pe linie moartă la Barcelona, dar șansele de a semna un nou contract sunt infime. Sursa citată menționează că Barcelona s-a împăcat deja cu ideea de a-l pierde gratis la finalul sezonului, dar a decis să se folosească de el până atunci.
Pentru a-l convinge pe Dembele să meargă pe Stamford Bridge, Chelsea e gata să-i satisfacă pretențiile financiare și să-i achite o primă de instalare substanțială, iar negocierile dintre reprezentanții jucătorului și oficialii londonezilor au început deja.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Citește și:

Chelsea renunță la Gnabry pentru a-l semna pe Dembele

Chelsea a dorit să-l ia încă din această iarnă pe francez, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord. Dembele este dorit insistent de Tuchel, antrenorul sub conducerea căruia a jucat cel mai bun fotbal al carierei, pe vremea când evolua la Borussia Dortmund.
Chelsea l-ar fi avut ca țintă pentru un transfer și pe Serge Gnabry, starul lui Bayern Munchen, dar se pare că formația engleză a renunțat la această pistă, concentrându-se pe aducerea lui Dembele. Motivul principal pentru care Gnabry nu mai este o opțiune este reprezentat de prețul foarte mare pe care l-ar cere Bayern, în jur de 70 de milioane de €.
Ousmane Dembele mai este dorit și de Juventus sau Manchester United, dar și de PSG, fiind văzut ca soluția ideală pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe, al cărui transfer la Real Madrid pare iminent, deși parizienii încă speră că atacantul va semna un nou contract.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42