Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, la un pas să piardă cea mai "valoroasă armă în lumea transferurilor"

Andrei Nicolae

Publicat 28/03/2022 la 14:30 GMT+3

Vânzarea clubului Chelsea va în încheiată probabil până la finalul lunii aprilie și nu este clar dacă Marina Granovskaia, directorul executiv al clubului, va rămâne pe Stamford Bridge. Tot mai multe surse indică faptul că nu.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 04: Trevoh Chalobah of Chelsea as he signs a new contract for Chelsea with Chelsea Director Marina Granovskaia at Stamford Bridge on November 4, 2021 in London, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Chelsea este la un pas să-și schimbe proprietarul după 19 ani petrecuți sub comnada lui Roman Abramovich. Iar mass-media din Anglia susține faptul că odată cu despărțirea de oligarhul rus, din club ar putea pleca și directorul executiv, Marina Granovskaia.
Conducătoarea a fost esențială pentru Chelea în acordurile de transfer și negocierile contractuale de când și-a preluat actuala poziție în 2014. Marina Granovskaia a fost anterior asistenta lui Abramovich și au existat multe speculații că și ea este pe cale să părăsească gruparea de pe Stamford Bridge.
Oligarhul rus anunțate că va vinde Chelsea cu 8 zile înainte de a fi sancționat oficial de guvernul Regatului Unit pentru presupuse legături cu președintele Rusiei Vladimir Putin. Astea înseamnă că niciun ban din potențiala vânzare nu poate merge către în prezent către oligarh. Patru consorții au intrat într-un Final Four pentru a cumpăra Chelsea, iara doua ofertă o pot face până pe 11 aprilie.
Cel puțin două părți interesate din cele patru sunt gata să-și mărească ofertele. Iar aceste informații ar putea transforma procesul într-o licitație. În acest context, sunt tot mai multe șanse ca gruparea de pe Stamford Bridge să se vândă pentru o sumă apropiată de 3 miliarde de lire sterline, dorită inițial de Roman Abramovich.

Chelsea, la un pas să piardă cea mai "valoroasă armă în lumea transferurilor"

Pierderea Marinei Granovskaia ar fi văzută de mulți ca o lovitură semnificativă pentru club, după cum relatează Football London. Ea a fost desemnată "Cel mai bun director din fotbalul european" de către Tuttosport, la ceremonia anuală de decernare a premiilor Golden Boy de anul trecut și este foarte apreciată de mulți dintre colegii săi. În toți acești ani, Marina a devenit o "armă valoroasă în lumea transferurilor".
Un alt oficial din Premier League a declarat pentru publicația The Athletic că Granovskaia va părăsi Chelsea odată ce succesorul lui Abramovich va fi confirmat, fie din proprie voință, fie ca parte a unei restructurări de către ofertantul câștigător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo