Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea se va vinde pe o sumă apropiată de ce vrea Abramovich. Ce detaliu nou a apărut în proces

Andrei Nicolae

Publicat 27/03/2022 la 22:10 GMT+3

Cumpărătorilor clubului Chelsea de pe lista scurtă li s-a comunicat că își pot crește ofertele inițiale până pe 11 aprilie. Gruparea de pe Stamford Bridge se va vinde pentru aproximativ 3 miliarde de lire sterline, sumă pe care oligarhul rus a vrut-o de la bun început.

Chelsea's Belgian striker Romelu Lukaku (R) celebrates with Chelsea's English midfielder Mason Mount (C) and Chelsea's US midfielder Christian Pulisic (L) after scoring the opening goal of the English FA cup quarter-final

Credit imagine: Getty Images

Consorțiile preselectate în cursa pentru cumpărarea clubului Chelsea au primit confirmarea că își pot mări ofertele. Daily Mail a dezvăluit că acestea au căutat mai multe claritate, dacă își pot crește ofertele inițiale pentru preluarea grupării de pe Stamford Bridge.
Banca Raine, cea care se ocupă de vânzarea clubului, a confirmat grupurilor că au permisiunea de a face oferte noi și îmbunătățite.
Părțile interesate aveau impresia că primele lor oferte pentru Chelsea ar fi fost tratate ca fiind finale, deoarece clubul și Guvernul au prioritizat o vânzare rapidă din cauza dificultăților financiare pe care clubul a început să le întâmpine.

Vânzarea lui Chelsea s-ar putea transforma într-o licitație

Cel puțin două părți interesate din cele patru care au intrat într-un Final Four pentru cumpărarea clubului Chelsea sunt gata să-și mărească ofertele. Iar aceste informații ar putea transforma procesul într-o licitație. În acest context, sunt tot mai multe șanse ca gruparea de pe Stamford Bridge să se vândă pentru o sumă apropiată de 3 miliarde de lire sterline, dorită inițial de Roman Abramovich.
Raine a stabilit un termen limită de 11 aprilie pentru a depune o a doua ofertă.
Banca din New York a informat, de asemenea, că grupurile se pot întâlni cu oameni cheie ai lui Chelsea, inclusiv cu managerul Thomas Tuchel și directorul sportiv Marina Granovskaia. De asemenea, pot vizita facilitățile clubului în zilele următoare.
Raine, Chelsea și Guvernul britanic doresc o vânzare încheiată până la sfârșitul lunii viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo