Consorțiile preselectate în cursa pentru cumpărarea clubului Chelsea au primit confirmarea că își pot mări ofertele. Daily Mail a dezvăluit că acestea au căutat mai multe claritate, dacă își pot crește ofertele inițiale pentru preluarea grupării de pe Stamford Bridge.
Banca Raine, cea care se ocupă de vânzarea clubului, a confirmat grupurilor că au permisiunea de a face oferte noi și îmbunătățite.
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 3 ORE
Părțile interesate aveau impresia că primele lor oferte pentru Chelsea ar fi fost tratate ca fiind finale, deoarece clubul și Guvernul au prioritizat o vânzare rapidă din cauza dificultăților financiare pe care clubul a început să le întâmpine.

Vânzarea lui Chelsea s-ar putea transforma într-o licitație

Cel puțin două părți interesate din cele patru care au intrat într-un Final Four pentru cumpărarea clubului Chelsea sunt gata să-și mărească ofertele. Iar aceste informații ar putea transforma procesul într-o licitație. În acest context, sunt tot mai multe șanse ca gruparea de pe Stamford Bridge să se vândă pentru o sumă apropiată de 3 miliarde de lire sterline, dorită inițial de Roman Abramovich.
Raine a stabilit un termen limită de 11 aprilie pentru a depune o a doua ofertă.
Banca din New York a informat, de asemenea, că grupurile se pot întâlni cu oameni cheie ai lui Chelsea, inclusiv cu managerul Thomas Tuchel și directorul sportiv Marina Granovskaia. De asemenea, pot vizita facilitățile clubului în zilele următoare.
Raine, Chelsea și Guvernul britanic doresc o vânzare încheiată până la sfârșitul lunii viitoare.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 17 ORE
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 21 ORE