Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine vine în locul lui Solskjaer la Manchester United? Ce cotă are Ronaldo pentru a deveni noul manager al echipei

Ion Alexandru

Actualizat 21/11/2021 la 10:31 GMT+2

Solskjaer nu a putut redresa pe Manchester United, iar conducerea a luat decizia de a-l demite. 1-4 pe Craven Cottage cu Watford a fost ultimul meci pentru norvegian la Manchester United. Casele de pariuri îl dau ca mare favorit pe Zinedine Zidane dar sunt mai multe nume interesante pe listă, printre care li Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Presa din Anglia scrie că Solskjaer va fi demis în cursul zilei de astăzi, iar norvegianul care a ratat toate trofeele în ultimii 3 ani va fi înlocuit cât mai rapid.
Manchester United a investit sume colosale de când l-a adus pe Solskjaer, dar va trebui să plătească încă 8.5 milioane de euro pentru a scăpa de norvegian. Solskjaer a semnat în vară un contract până în 2024.
Cu Ronaldo, Varane, Bruno Fernandes, Pogba, De Gea sau Maguire pe teren, Manchester United a eșuat la mijlocul clasamentului din Premier League.
Puteți citi și:

Cine o salvează pe Manchester United

Casele pariuri din Anglia îl dau ca mare favorit pe Zidane. Avantajul este că francezul este liber de contract după despărțirea de Real Madrid. Dezavantajele sunt legate de faptul că abia acum învață limba engleză și a antrenat o singură echipă. E adevărat că la Real Madrid a avut un succes răsunător. Un alt factor de luat în seamă este relația pe care o are deja cu Ronaldo și Varane alături de care a dominat Europa.
Pe locul 2 în topul bookmakerilor este Brendan Rodgers. Nordirlandezul a demonstrat în ultimii ani la Liverpool, Celtic și Leicester de ce este în stare. Rodgers a fost la un pas de a readuce titlul pe Anfield, în Scoția a cucerit toate trofeele puse în joc, iar la Leicester a construit o echipă puternică.
Darren Fletcher este o variantă de luat în seamă. Scoțianul a fost jucător la Manchester United li acum este directorul tehnic al echipei. Fletcher va condyuce ca interimar și poate fi o soluție în genul Solskjaer, dar este greu de crezut că familia Glazer va mai face un experiment de acest gen după eșecurile din ultimii ani.
te Hag, Pochettino, Blanc sau Rangnick au șansele lor, dar intersantă este cota lui Cristiano Ronaldo. Fanii care au încredere în această variantă se pot îmbăgăți! Portughezul a primit o cotă de 50/1 pentru a deveni noul manager al lui Manchester United în următoarele zile. Sunt și alte variante fanteziste!
picture

Watford - United 4-1, VIDEO REZUMAT. Nou promovata i-a surclasat pe Ronaldo şi Solskjaer

Cotele date de bookmakerii englezi pentru noul manager al Manchester United
  • Zinedine Zidane 1.2
  • Brendan Rodgers 2.5
  • Darren Fletcher 7
  • Erik ten Hag 10
  • Mauricio Pochettino 18
  • Laurent Blanc 20
  • Ralf Rangnick 22
  • Sir Alex Ferguson 40
  • Cristiano Ronaldo 50
  • Jurgen Klopp 100
  • Pep Guardiola 150
  • Eric Cantona 275
  • John Terry 500
Cine va va noul manager de la Manchester United?
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo