Soarta lui Claudio Ranieri părea previzibilă după ce Watford a acumulat doar 7 puncte în mandatul lui, în 14 partide. Italianul era sub o mare presiune pe Vicarage Road, iar eșecul din ultima rundă cu Norwich Cioty pe teren propriu, scor 0-3, i-a semnat "sentința".
Nou-promovata a luat decizia să se departă de antrenorul în vârstă de 70 de ani după ce a ajuns în zona retrogradării, ocupând locul 19 după 23 de etape desfășurate.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 39 MINUTE
Watford va avea, așadar, al treilea manager în acest sezon. Familia Pozzo, cea care deține clubul, l-a demis pe Xisco Munoz pe 3 octombrie, omul care a promovat echipa la finalul sezonului trecut. Spaniolul a fost destituit într-un moment în care echipa era pe locul 14 în Premier League.

Claudio Ranieri și-ar fi dorit să continue

Ranieri și-a cerut scuze fanilor în urma înfrângerii dure cu Norwich și pleacă de la echipă după ce a pierdut nu mai puțin de 11 meciuri. El ar fi vrut să continue, dar managementul clubului nu i-a mai oferit această șansă. Watford încearcă să profite și de faptul că întrecerea internă este întreruptă până în 8 februarie și să-i ofere noului manager câteva zile pentru a se acomoda cu echipa.
De când a învins-o pe Manchester United cu 4-1 în noiembrie, Watford a mai obținut un singur punct în 8 partide, un egal la Newcastle (1-1).
Așadar, Ranieri a încheiat conturile cu al patrulea club din Premier League, după ce în trecut a mai pregătit formațiile Chelsea, Fulham și Leicester City. Cu "vulpile" a obținut un titlu miraculos în 2016.
Managerul italian a fost demis acum după 112 de zile. El a rezistat însă mai puțin la Fulham, doar 106 zile, club cu care a retrogradat în 2019.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 13 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 13 ORE