Watford este prima echipă din Premier League care își schimbă antrenorul în acest sezon. După numai 7 etape scurse din acest campionat, oficialii de pe Vicarage Road au luat decizia de a-l demite pe ibericul Xisco Munoz.
Deși a fost omul care a promovat-o pe Watford, Munoz a plătit tribut rezultatelor slabe din acest start de sezon, Watford fiind pe locul 14, cu numai 7 puncte. Sezonul nu era compromis, dar conducătorii echipei au considerat că acum este momentul potrivit pentru o schimbare pe banca tehnică.
Citește și:
Premier League
Ranieri, făcut praf de un fost jucător: "Totul a fost mizerabil. Ne antrenam ca și copiii"
22/07/2022 LA 13:59

Claudio Ranieri, primul pe lista lui Watford

Pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale le oferă timp suficient șefilor echipei să-i găsească un înlocuitor lui Munoz, dar presa engleză notează că acesta a fost deja identificat. Conform Sky Sports, Claudio Ranieri este dorit insistent la Watford, italianul fiind considerat omul potrivit să scoată echipa din pasa proastă și, de ce nu, să o transfrome într-o revelație în viitor.
Ranieri este liber de contract, după ce în ultimele 2 sezoane a stat pe banca Sampdoriei, cu care a terminat pe locurile 15, respectiv 9 în Serie A. Ranieri a mai antrenat 3 echipe engleze de-a lungul carierei: Chelsea (2000-2004), Leicester (2015-2017) și Fulham (noiembrie 2018-februarie 2019).
Evident, cea mai notabilă performanță a lui Ranieri este câștigarea titlului cu Leicester, în 2016, care a reprezentat una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez. De altfel, acela este și singurul titlu de campion din cariera de peste 30 de ani a lui Ranieri, care a mai antrenat echipe importante din fotbalul european precum Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Juventus, AS Roma, Inter sau AS Monaco.
Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
25/01/2022 LA 11:43
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57