Watford este prima echipă din Premier League care își schimbă antrenorul în acest sezon. După numai 7 etape scurse din acest campionat, oficialii de pe Vicarage Road au luat decizia de a-l demite pe ibericul Xisco Munoz.
Deși a fost omul care a promovat-o pe Watford, Munoz a plătit tribut rezultatelor slabe din acest start de sezon, Watford fiind pe locul 14, cu numai 7 puncte. Sezonul nu era compromis, dar conducătorii echipei au considerat că acum este momentul potrivit pentru o schimbare pe banca tehnică.
Citește și:
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
IERI LA 05:29

Claudio Ranieri, primul pe lista lui Watford

Pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale le oferă timp suficient șefilor echipei să-i găsească un înlocuitor lui Munoz, dar presa engleză notează că acesta a fost deja identificat. Conform Sky Sports, Claudio Ranieri este dorit insistent la Watford, italianul fiind considerat omul potrivit să scoată echipa din pasa proastă și, de ce nu, să o transfrome într-o revelație în viitor.
Ranieri este liber de contract, după ce în ultimele 2 sezoane a stat pe banca Sampdoriei, cu care a terminat pe locurile 15, respectiv 9 în Serie A. Ranieri a mai antrenat 3 echipe engleze de-a lungul carierei: Chelsea (2000-2004), Leicester (2015-2017) și Fulham (noiembrie 2018-februarie 2019).
Evident, cea mai notabilă performanță a lui Ranieri este câștigarea titlului cu Leicester, în 2016, care a reprezentat una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez. De altfel, acela este și singurul titlu de campion din cariera de peste 30 de ani a lui Ranieri, care a mai antrenat echipe importante din fotbalul european precum Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Juventus, AS Roma, Inter sau AS Monaco.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
18/10/2021 LA 07:15