Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Claudio Ranieri, la un pas de revenirea în Premier League! Italianul e primul pe lista lui Watford

Nicu Savin

Publicat 03/10/2021 la 16:24 GMT+3

Claudio Ranieri a ajuns la 69 de ani, dar este în continuare un antrenor la mare căutare. Presa engleză scrie că italianul este primul pe lista celor de la Watford, care l-a demis astăzi pe Xisco Munoz.

Claudio Ranieri

Credit imagine: Getty Images

Watford este prima echipă din Premier League care își schimbă antrenorul în acest sezon. După numai 7 etape scurse din acest campionat, oficialii de pe Vicarage Road au luat decizia de a-l demite pe ibericul Xisco Munoz.
Deși a fost omul care a promovat-o pe Watford, Munoz a plătit tribut rezultatelor slabe din acest start de sezon, Watford fiind pe locul 14, cu numai 7 puncte. Sezonul nu era compromis, dar conducătorii echipei au considerat că acum este momentul potrivit pentru o schimbare pe banca tehnică.
Citește și:

Claudio Ranieri, primul pe lista lui Watford

Pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale le oferă timp suficient șefilor echipei să-i găsească un înlocuitor lui Munoz, dar presa engleză notează că acesta a fost deja identificat. Conform Sky Sports, Claudio Ranieri este dorit insistent la Watford, italianul fiind considerat omul potrivit să scoată echipa din pasa proastă și, de ce nu, să o transfrome într-o revelație în viitor.
Ranieri este liber de contract, după ce în ultimele 2 sezoane a stat pe banca Sampdoriei, cu care a terminat pe locurile 15, respectiv 9 în Serie A. Ranieri a mai antrenat 3 echipe engleze de-a lungul carierei: Chelsea (2000-2004), Leicester (2015-2017) și Fulham (noiembrie 2018-februarie 2019).
Evident, cea mai notabilă performanță a lui Ranieri este câștigarea titlului cu Leicester, în 2016, care a reprezentat una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez. De altfel, acela este și singurul titlu de campion din cariera de peste 30 de ani a lui Ranieri, care a mai antrenat echipe importante din fotbalul european precum Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Juventus, AS Roma, Inter sau AS Monaco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo