Xisco Munoz a fost numit principal la Watford pe 21 decembrie 2020, după demiterea antrenorului Vladimir Ivic, pe vremea când echipa se afla în Championship. Acesta a debutat câteva zile mai târziu cu o victorie în fața lui Norwich, o altă echipă care a obținut sezonul trecut promovarea în Premier League.
În martie 2021, Xisco Munoz a fost numit antrenorul lunii în Championship, după o serie de cinci victorii la rând, obținând promovarea încă din luna aprilie.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Watford, 7 puncte în 7 etape în noul sezon de Premier League

Xisco Monoz o părăsește pe Watford după doar 7 etape din actualul sezon. În acest moment, echipa se află pe locul 14, cu 7 puncte, înregistrând două victorii (Aston Villa și Norwich) și un rezultat de egalitate cu Newcastle. În meciul de ieri, Watford a pierdut meciul de pe Elland Road contra celor de la Leeds United, scor 0-1, într-o partidă în care echipa lui Marcelo Bielsa a dominat de la un cap la altul partida.
"Watford FC confirmă că Xisco Munosc nu mai este antrenorul principal al clubului.
Conducerea clubului consideră că prestațiile din ultima perioadă ale echipei indică un trend negativ, într-un moment în care coeziunea echipei trebuia să se îmbunătățească. "Viespile" îi vor fi mereu recunoscătoare lui Xisco pentru rolul pe care l-a avut în promovarea din sezonul trecut și îi urează succes pe viitor.
Clubul nu va mai face vreun comentariu până în momentul în care se va anunța un nou antrenor prinicipal", se arată în comunicatul de pe site-ul clubului Watford.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
League Cup
Manchester City - Chelsea, superduelul din turul 3 al Cupei Ligii Angliei! Programul complet
25/08/2022 LA 05:23
Premier League
"Rușine!" Suporterii lui Chelsea îl fac "praf" pe Mendy după gafa din meciul cu Leeds
21/08/2022 LA 16:33