Xisco Munoz a fost numit principal la Watford pe 21 decembrie 2020, după demiterea antrenorului Vladimir Ivic, pe vremea când echipa se afla în Championship. Acesta a debutat câteva zile mai târziu cu o victorie în fața lui Norwich, o altă echipă care a obținut sezonul trecut promovarea în Premier League.
În martie 2021, Xisco Munoz a fost numit antrenorul lunii în Championship, după o serie de cinci victorii la rând, obținând promovarea încă din luna aprilie.
Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
ACUM 18 ORE

Watford, 7 puncte în 7 etape în noul sezon de Premier League

Xisco Monoz o părăsește pe Watford după doar 7 etape din actualul sezon. În acest moment, echipa se află pe locul 14, cu 7 puncte, înregistrând două victorii (Aston Villa și Norwich) și un rezultat de egalitate cu Newcastle. În meciul de ieri, Watford a pierdut meciul de pe Elland Road contra celor de la Leeds United, scor 0-1, într-o partidă în care echipa lui Marcelo Bielsa a dominat de la un cap la altul partida.
"Watford FC confirmă că Xisco Munosc nu mai este antrenorul principal al clubului.
Conducerea clubului consideră că prestațiile din ultima perioadă ale echipei indică un trend negativ, într-un moment în care coeziunea echipei trebuia să se îmbunătățească. "Viespile" îi vor fi mereu recunoscătoare lui Xisco pentru rolul pe care l-a avut în promovarea din sezonul trecut și îi urează succes pe viitor.
Clubul nu va mai face vreun comentariu până în momentul în care se va anunța un nou antrenor prinicipal", se arată în comunicatul de pe site-ul clubului Watford.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Fabinho și Alisson vor rata partida cu Watford! Cum pot scăpa cei doi de carantina din Anglia
14/10/2021 LA 14:44
Premier League
Jurgen Klopp, criticat pentru modul în care își tratează unul dintre jucători. "E scandalos!"
13/10/2021 LA 07:43