Tottenham respiră în Premier League, după victoria cu 3-2 pe terenul echipei Manchester City. Este rezultatul care o menține în cursăpentru locul 4, azi fiind la 7 puncte de Manchester United, dar și cu 3 meciuri mai puțin disputate.
https://i.eurosport.com/2022/02/21/3324951.jpg
Miercuri seara, de la ora 21:30, londonezii pot reduce această diferență față de Man United, în urma restanței de la Burnley. Înaintea acestui joc, managerul Antonio Conte a subliniat din nou importanța lui Harry Kane și Hugo Lloris.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 13 ORE

Antonio Conte a evidențiat importanța lui Harry Kane și Hugo Lloris

Managerul italian insistă căHarry Kane și Hugo Lloris sunt cheia proiectului său de la Tottenham. Atacantul de 28 de ani a marcat 238 de goluri pentru club în 380 de apariții în toate competițiile. Iar portarul a jucat duminică, pe terenul Manchester City, meciul cu numărul 400 pentru club. El tocmai și-a prelungit contractul pe încă 2 ani cu Hotspur. Ei sunt și cei mai vechi componenți ai echipei.
Pentru a evidenția importanța celor doi jucători, Conte l-a citat pe Pantaleo Corvino, fostul director de la Lecce și Fiorentina: "Există un director sportiv în Italia, Corvino. El spune că poți greși în privința soției tale, dar nu în privința atacantului sau a portarului.Acesta este cel mai bun citat pentru a înțelege fotbalul, pentru a construi o echipă. Vorbim despre doi jucători importanți cu experiență bună."
Harry Kane a acuzat o lovitură la spate în timpul partidei cu Manchester City, dar managerul italian a confirmat faptul că el este apt de joc pentru lupta pe Turf Moor. În schimb, Oliver Skipp, Japhet Tanganga și Sergio Reguilon sunt incerți.
"Harry a avut o lovitură la spate, dar trebuie să joace. Chiar dacă este într-un picior, trebuie să joace. Harry știe importanța lui pentru echipă", a mai spus Conte.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 15 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 16 ORE