Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte și-a făcut lista de achiziții pentru Tottenham. 4 vedete din Serie A pot ajunge la Londra

Ion Alexandru

Publicat 06/11/2021 la 10:58 GMT+2

Antonio Conte a semnat cu Tottenham și începe din iarna reconstrucția echipei. Doi jucători de la Inter, unul de la Milan și golgheterul Fiorentinei sunt fotbaliștii pe care managerul italian a pus ochii.

Antonio Conte durante Tottenham-Vitesse - Conference League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte are ambiții uriașe la Tottenham, iar acestea vin cu un preț pe măsură. Lonodonezii au jucat finala Champions League în 2019, dar nu au mai luat titlul în Anglia din 1961. Obișnuit cu lupta la trofee și cu multe succes, italianul Conte și-a făcut un plan de achiziții foarte ambițios pentru perioada de transferuri din iarnă. Spurs este recunoscută ca o echipă care își calculează foarte bine banii, iar datoriile clubului sunt mari după construcția stadionului. Chiar și așa, aducerea lui Conte alături de directorul sportiv Paratici înseamnă o mutare îndrăzneață și o indicație că vor urma investiții solide. Piața italiană este principala atracție pentru Tottenham, iar Conte a pus pe masa lui Daniel Levy o listă cu 4 fotbaliști care ar ridica nivelul de joc al lui Tottenham în 2022.
Nicolo Barella
Mijlocașul de 24 de ani de la Inter este considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său. Barella a contribuit decisiv în acest an atât la trofeul europan cucerit de Italia, cât și la titlul din Serie A pe care Inter l-a câștigat cu Antonio Conte pe bancă. Barella are o relație excelentă cu fostul său antrenor, dar prețul de pornire al negocierilor este pe măsura valorii jucătorului: 65 de milioane de euro.
Nicolo' Barella (Inter)
Dușan Vlahovic
Sârbul de 21 de ani este marea revelație a acestui an în Serie A. Atacantul Fiorentinei are toate calitîțile pentru a devenit un star al fotbalului mondial. Vlahovic a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului și ofertele au început să apară. După cele 21 de goluri din sezonul precedent, sârbul de 1.90 m are 10 goluri în primele 12 partide jucate pentru Fiorentina în această toamnă. Prețul lui Vlahovic este de 50 de milioane, iar licitația poate începe. Juventus, Arsenal și Newcastle sunt deja în contact cu șefii Fiorentinei, care vor să ajungă măcar la 80 de milioane din vâzarea golgheterului sârb.
Dusan Vlahovic
Allesandro Bastoni
Linia defensivă a lui Tottenham nu este la nivelul așteptărilor lui Conte, așa că italianul vrea să-și aducă un "copil" de la Inter. Bastoni are 22 de ani și a crescut enorm sub comanda lui Conte pe Meazza. Fundașul de 1.92 m este campion european cu Italia, dar a evoluat într-o singură partidă de la turneu final din vara trecută. Cota de piață a lui Bastoni este de 60 de milioane de euro.
Alessandro Bastoni of Italy and Nicolo Barella of Italy celebrate following their team's victory in the UEFA Euro 2020 Championship Final between Italy and England
Franck Kessie
Versatil, iute și cu apariții eficiente în fața porții. Mijlocașul Milanului Franck Kessie le are pe toate, iar Conte vrea să profite de faptul că va rămâne liber de contract în vara viitoare. Italienii vor să-i prelungească această înțelegere, dar mirajul unui parteneriat cu Antonio Conte la Tottenham este mare. Ivorianul de 24 de ani a dat 14 goluri din postura de mijlocaș central în sezonul precedent, iar Milan este dispusă să-l lase la Londra pentru 20 de milioane în această iarnă. Altfel, Spurs îl poate lua gratis în vara lui 2022, dar va avea o concurență serioasă.
Antonio Conte revine în Premier League chiar în acest weekend. Everton - Tottenham va fi duminică de la ora 16 pe Eurosport 1.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo