Cristiano Ronaldo i-a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece în cazul în care primește o ofertă satisfăcătoare în această vară, la doar un sezon după ce a revenit pe Old Trafford. Este informația publicată azi de The Times și preluată de toată mass-media din Anglia.
Decizia superstarului portughez în vârstă de 37 de ani este determinată de dorința lui de a juca în continuare în Liga Campionilor, unde a legat 19 sezoane consecutive și este golgheterul all-time al întrecerii.
Atacantul a adunat 183 de partide în competiția de elită din Europa, înregistrând 140 de goluri și 42 de pase decisive. El nu a jucat niciodată în Europa League, întrecere unde va evolua Manchester United în sezonul 2022/23.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Potrivit sursei citate, Ronaldo ar fi spus că mai are trei sau patru ani de jucat la cel mai înalt nivel și vrea să joace la un club unde poate să adune în continuare trofee atât cu echipa, dar și individual.
Cristiano urmărește în continuare succesul sportiv, dar există și motive personale pentru a părăsi Manchester, după o perioadă dificilă pentru familia lui, după cum a relatat Daily Mail.

Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United. Bayern și Chelsea, pe urmele lui

Bayern Munchen și Chelsea sunt cele două formații de top din Liga Campionilor care și-au exprimat deja interesul pentru un transfer al portughezului, care mai are un an de contract cu Manchester United.
În Bavaria, el ar putea deveni omul care l-ar putea înlocui pe Robert Lewandowski. Polonezul își dorește să ajungă la FC Barcelona. Pe de altă parte, Todd Boehly, noul coproprietar al lui Chelsea, s-a întâlnit cu reprezentanții lui Ronaldo, în speranța de a-l aduce pe Stamford Bridge.
În sezonul 2021/24, Ronaldo a marcat 24 de goluri pentru Manchester United, dintre care 18 goluri în Premier League.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18