Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, deținând o sumedenie de recorduri în fotbalul internațional. Dorința de portughezului de a fi mereu cel mai bun este încă vie chiar și la 36 de ani, iar stabilirea de noi borne neatinse de nimeni reprezintă unul dintre obiectivele sale pe final de carieră.
Starul lui Manchester United a câștigat de 5 ori în carieră Balonul de Aur, cel mai prestigios trofeu individual din fotbalul mondial. La acest capitol însă e depășit de marele său rival din ultimii 15 ani, Lione Messi, care a fost desemnat de 6 ori cel mai bun jucător de pe planetă.
Mult râvnitul trofeu este acordat de celebra revistă France Football, iar Pascal Ferre, redactorul șef al publicației franceze, a dezvăluit că Ronaldo i-a mărturisit că vrea să-l depășească pe Messi la numărul de Baloare de Aur.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 15 ORE
"Ronaldo are o singură ambiție și aceea de a-și termina cariera cu un Balon de Aur mai mult decât Messi. Și știu asta pentru că mi-a spus chiar el", a dezvăluit Ferre, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Ronaldo are șanse minime să-l depășească pe Messi la numărul de Baloane de Aur

Visul lui Ronaldo are șanse mici să fie îndeplinit. În acest an, lusitanul nu are nicio șansă la trofeu, iar Messi este principalul favorit, mai multe surse din presa internațională precizând că argentinianul știe deja că este câștigător. Dacă jucătorul lui PSG se va distanța la 2 trofee în plus față de Ronaldo, e imposibil de crezut că portughezul îl va putea măcar egala pe rivalul său.
Ronaldo are 37 de ani, iar în fotbalul mondial au apărut mulți tineri care impresionează, astfel că în anii următori fotbaliști precum Mbappe sau Haaland vor avea cele mai mari șanse de a câștiga Balonul de Aur.
Chiar dacă în presă se vehiculează că cel care câștigă trofeul în fiecare an se știe cu mult înainte de oficializare, Pascal Ferre a insistat că acest lucru nu este adevărat și că secretul este păstrat până în ultimul moment.
"Suntem foarte atenți. Câștigătorul Balonului de Aur este un mare secret. Nu cred că există o situație comparabilă în sport. Este al șaselea an în care sunt responsabil pentru asta și până acum nu am făcut nicio greșeală. Nu vreau să mint, dar le spun tuturor celor care mă sună că nu pot spune numele pentru că nici înșiși câștigătorii nici nu îl știu încă. Nu ar fi corect să afle așa.Luka Modric a plâns ca un copil când l-am sunat", a specificat Ferre.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17