E puțin probabil ca Ronaldo să se retragă din fotbal la Manchester United, potrivit fostului său coechipier de la Real Madrid, Antonio Adan. Portughezul a captat întreaga atenție a iubitorilor de fotbal când, în vară, a revenit în mod neașteptat la Manchester United, echipa la care a obținut primele mari performanțe ale carierei, după ce a decis să părăsească Juventus.
Ronaldo a jucat în premieră la Manchester United în 2003, când a venit de la Sporting Lisabona, și a jucat pe Old Trafford pentru 6 sezoane, înainte de a merge la Real Madrid, în 2009. Totuși, Antonio Adan nu crede că revenirea la Manchester United este ultima din cariera lui Ronaldo. Adan este de părere că Ronaldo visează să evolueze iar pentru clubul copilăriei sale.
"Cristiano Ronaldo este o mașinărie de goluri, cu o pasiune nebună pentru fotbal. Ar fi fantastic dacă s-ar putea întoarce la Sporting. Este un fiu al clubului și sunt sigur că se gândește să facă asta. Va veni vremea când va purta din nou tricoul lui Sporting, sunt sigur de asta", a spus Adan pentru Record.
Serie A
Momentul care a produs ruptura definitivă între Ronaldo și Juventus! Scene ireale din vestiar
ACUM 17 ORE

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru suporteri înaintea meciului Portugalia - Serbia

Portugalia are emoții înainte de ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, fiind la egalitate de puncte cu Serbia. Cristiano Ronaldo le-a cerut fanilor să îi susțină pe jucătorii lusitani în cursa pentru un loc la turneul final din Qatar. Portugalia și Serbia sunt la egalitate de puncte în fruntea grupei A, meciul urmând a fi decisiv pentru stabilirea echipei care va merge direct la turneul final.
Înaintea partidei, Cristiano Ronaldo le-a transmis un mesaj suporterilor lusitani. Portughezul a ținut să le spună fanilor că echipa are nevoie de susținere pentru a obține calificarea directă la competiția din Qatar: "Pentru Portugalia și pentru suporterii portughezi, ne dorim să fim prezenți din nou la Cupa Mondială. Doar prin forța Portugaliei și a portughezilor vom fi acolo. Ne bazăm pe susținerea voastră. Să mergem spre Qatar 2022", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Influențează condamnarea lui Benzema șansele la "Balonul de Aur"? Marea pierdere a francezului
24/11/2021 LA 09:52
Ligue 1
Messi, detalii despre transferul lui Mbappe la Real Madrid! "Sunt fericit că a rămas aici anul ăsta"
23/11/2021 LA 09:03